Logo
Menu 

Πάσχα… ώρα για παιχνίδια Play- Doh Hasbro

Πάσχα… ώρα για παιχνίδια Play- Doh  Hasbro 

Η σειρά παιχνιδιών Play Doh είναι ιδανική για παιδιά από 3 ετών και πάνω γιατί αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα, τη φαντασία των παιδιών και τις ικανότητές τους.

Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σας το παιδί και καλή διασκέδαση!

Play – Doh Κουζινάκι Γλυκισμάτων

Πάσχα... ώρα για παιχνίδια Play- Doh  Hasbro

Ανακαλύψτε το Νέο κουζινάκι Γλυκισμάτων Play Doh με αμέτρητες δυνατότητες για φανταστικές δημιουργίες! Δημιουργήστε πολύχρωμα κεκάκια , μπισκοτάκια, πιτούλες και πολλά γλυκάκια με τα πλαστοζυμαράκια Play – Doh  τα οποία περιέχουν φυσικά συστατικά και δεν βλάπτουν τα παιδιά! Βάλε τη φαντασία σου και γίνε μέγας σεφ!

Play –Doh Boomer το Πυροσβεστικό

Πάσχα... ώρα για παιχνίδια Play- Doh  Hasbro

Δημιουργήστε με το Play-Doh  τη «φωτιά» και σβήστε την με τον Πυροσβεστήρα του Boomer! Εκτοξεύστε «νερό» Play- Doh πιέζοντας τις αντλίες του Πυροσβεστήρα! Οι σκάλες του Πυροσβεστήρα προεκτείνονται και περιστρέφονται για να εκτοξεύσουν το παιχνίδι και τη φαντασία των παιδιών! Η συσκευασία περιλαμβάνει 2 μεγάλα βαζάκια Play – Doh και το όχημα

Play –Doh Rowdy η Σκουπιδιάρα

Πάσχα... ώρα για παιχνίδια Play- Doh Hasbro

Τα παιδιά μαθαίνουν την ανακύκλωση  δημιουργώντας  σκουπίδια  που το απορριμματοφόρο ανακύκλωσης Rowdy θα μαζέψει! Φτιάχνεις μπουκάλια  με το ειδικό καλουπάκι και γεμίζεις τον κάδο ανακύκλωσης !Μαζεύεις και αδειάζεις τον κάδο στον απορριματοφόρο , κλείνεις το καπάκι και καθώς  προχωράει  δημιουργεί τα πιο αστεία σκουπιδάκια!

Η συσκευασία περιλαμβάνει κάδο ανακύκλωσης, φτυάρι, σκουπιδοντενεκέ  και 4 μεγάλα βαζάκια Play- Doh!

Για περισσότερες ιδέες :

www.playdoh.gr

Print Friendly, PDF & Email