Logo
Menu 

Προσωποποιημένη Πρόσκληση, Αξέχαστο Πάρτυ, 20 τμχ ΜΟΝΟ 25€!

Μπορεί να μια πρόσκληση να αλλάξει όλο το παιδικό πάρτι που ετοιμάζετε;

Κι όμως μπορεί αν είναι μια προσωποποιημένη πρόσκληση με το όνομα και την φωτογραφία του παιδιού σας

 prosklisi-party-prigipissa-gia koritsia

Κάντε το μοναδικό και αξέχαστο με πολύ απλό και οικονομικό τρόπο, δημιουργείστε μια πρωτότυπη προσωποποιημένη πρόσκληση με το όνομα και την φωτογραφία του παιδιού σας, κάνοντας την στιγμή αξέχαστη για όλους. Γιατί η προσωποποιημένη πρόσκληση θα είναι πάντα στο αρχείο με τις μοναδικές στιγμές του παιδιού σας. 

Δημιουργώντας την προσωποποιημένη πρόσκληση μπορείτε ταυτόχρονα με το ίδιο θέμα να φτιάξετε και την διακόσμηση για ότι χρειαστείτε στο παιδικό πάρτι: Προσωποποιημένο Banner πόρτας, Προσωποποιημένο Σουπλά, Προσωποποιημένο Σουβέρ ή ευχαριστήριες κάρτες, που θα κάνουν το πάρτι μια ζωντανή ανάμνηση για πάντα.

 prosklisi-party-peiratis-gia-agori

Το Παιδικό Πάρτι είτε για τα γενέθλια είτε για την γιορτή του Παιδιού σας είναι κάθε χρόνο μια ξεχωριστή στιγμή για κάθε παιδί, εσείς τώρα μπορείτε εκτός από μοναδική να την κάνετε και αξέχαστη και χαραγμένη στη μνήμη του παιδιού. Δημιουργείστε προσωποποιημένη πρόσκληση με το όνομα και την φωτογραφία του παιδιού σας.

Τι θέμα θα έχει το πάρτι; Ποια θα είναι η πρόσκληση; Ποια θα είναι η τούρτα;

prosklhsh_party_megeirikhs_gia-koritsia

Όλα μπορούν μα έχουν το ίδιο θέμα και μια πρωτότυπη  προσωποποιημένη πρόσκληση και αν το θέλετε να είναι προσωποποιημένα και τα αναμνηστικά δωράκια. 

Η προσωποποιημένη πρόσκληση δημιουργεί και αναμνήσεις για μια ζωή, γιατί είναι σίγουρο ότι θα την κρατήσετε στο αρχείο του παιδιού σας για πάντα.

Επιλέξτε την πρόσκληση που σας αρέσει ή ταιριάζει στο θέμα του πάρτι που σχεδιάζεται, από τις 300 και πλέον προσκλήσεις που θα βρείτε στο www.proskliseis-kartes.gr και σε τρία απλά βήματα θα έχετε φτιάξει μια πρόσκληση που θα κρατήσετε για μια ζωή.

Η Προσωποποιημένη Πρόσκληση με το όνομα και την φωτογραφία του παιδιού είναι μια μοναδική και οικονομική λύση γιατί μπορείτε να έχετε στο σπίτι σας 20 προσκλήσεις με φακέλους μόνο με 25€ με την προσφορά του www.proskliseis-kartes.gr.

Μπείτε τώρα στο www.proskliseis-kartes.gr, επιλέξτε και δημιουργήστε μια πρωτότυπη πρόσκληση για το παιδικό πάρτι του παιδιού σας, που θα δημιουργεί μοναδικές αναμνήσεις για πάντα. 

 

Print Friendly, PDF & Email