Logo
Menu 

Κοτοπαριζάκι ΠΙΝΔΟΣ: νόστιμο και υγιεινό…ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους!!

Το κοτοπαριζάκι ΠΙΝΔΟΣ είναι εδώ! Και είναι από φρέσκο ορεινό κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής, χωρίς προσμίξεις με άλλα κρέατα, χωρίς γλουτένη και με χαμηλά λιπαρά: το τέλειο προϊόν δηλαδή για παιδιά… και για όσους αισθάνονται ακόμα παιδιά!

kidsfun.gr-photo-goneis-diatrofh - kotoparizaki pindos

Σάντουιτς, ομελέτες, σαλάτες και λιχουδιές για πάρτυ «απογειώνονται» με το κοτοπαριζάκι ΠΙΝΔΟΣ και μας βγάζουν ασπροπρόσωπους σε κάθε μαγειρική περίσταση.

Πρόσφατα βραβευμένο με το βραβείο Ανώτερης Γεύσης, από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης & Ποιότητας – iTQi,  όπως άλλωστε και το Χωριάτικο Λουκάνικο και το ρολό κοτόπουλο καπνιστό, το κοτοπαριζάκι ΠΙΝΔΟΣ είναι το νεότερο μέλος της οικογένειας των αλλαντικών από φρέσκο ορεινό κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ, τα οποία συνοδεύουν κάθε γεύμα και σνακ από το πρωί μέχρι το βράδυ και είναι με σιγουριά η πιο νόστιμη επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας, για όλη την οικογένεια.

Το κοτοπαριζάκι ΠΙΝΔΟΣ μπαίνει σε κάθε σάντουιτς και πιάτο… αλλά και στις καρδιές μικρών και μεγάλων! Απογειώνει τους πιο απλούς συνδυασμούς με τη μοναδική του νοστιμιά και τη λεπτή του γεύση. Κι όλα αυτά χωρίς γλουτένη και με χαμηλά λιπαρά. Για να σας λένε τα παιδιά σας πάντα «ναι»!

Κοτοπαριζάκι ΠΙΝΔΟΣ, ξετρελαίνει τα παιδιά…το εμπιστεύονται οι μαμάδες!!

 

Print Friendly, PDF & Email