Logo
Menu 

Νέα Ταινία Μinions, από 24 Σεπτεμβρίου

Η Νέα Ταινία Minions έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από  24 Σεπτεμβρίου και σε 3D  και σε Μεταγλωτισμένο. Μια ταινία που δεν πρέπει να χάσουν ούτε μικροί , ούτε μεγάλοι.

Πρόκειται για πολυάριθμα μικροσκοπικά, πιστά, κίτρινα πλασματάκια που λατρεύουν τις σκανδαλιές σχεδόν όσο και τις μπανάνες! Μετά την τεράστια επιτυχία των ταινιών Εγώ, ο Απαισιότατος και Εγώ, ο Απαισιότατος 2, το κοινό έπαθε εμμονή με τα minions…

gia-mamades.gr-photo-psyxagwgia -cinema gia paidia- minions nea tainia 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tα αξιολάτρευτα πλασματάκια έχουν κερδίσει την αγάπη όχι μόνο των παιδιών, αλλά κι όλων των ενηλίκων, πράγμα που επιβεβαιώνει η ισχυρή παρουσία τους μέσα από απολαυστικά videos κι αστείες ατάκες στα social media, αλλά κι οι παγκόσμιες εισπράξεις των δύο προηγούμενων ταινιών, όπου πρωταγωνίστησαν στο πλευρό του Γκρου (Εγώ, ο Απαισιότατος-Despicable Me).

Τα μικρά και σκανταλιάρικα Minions, αποκτούν πλέον μια ολότελα δική τους ταινία και ήρθε ο καιρός να τα απολαύσουμε σε μια ξεκαρδιστική διαδρομή των, από την εποχή της δημιουργίας της Γης προς τη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του ’60, σε μια αναζήτηση νέου αφεντικού, μετά από, μεταξύ άλλων, τον Ναπολέοντα, το Δράκουλα, έναν Αιγύπτιο Φαραώ και τον φονικό δεινόσαυρο T-Rex. Ένα μοναδικό ταξίδι στην Ιστορία, με τα MINIONS να υπηρετούν διάσημους «κακούς», κάνοντας κλασικά, αλλεπάλληλες γκάφες, ώσπου θα βρουν το μάστορά τους στο πρόσωπο της σατανικής Σκάρλετ. Όλα αυτά, βέβαια, πριν βρεθεί ο Γκρου στο δρόμο τους.
Ο σκηνοθέτης Πιέρ Κοφέν δανείζει τη φωνή του σε όλα τα minions οπότε τού ήταν εύκολο να καθοδηγεί τους υπολοίπους συντελεστές αναφορικά με τη συμπεριφορά και τις αντιδράσεις τους στα όποια ερεθίσματα δέχονται τα κίτρινα «ζιζάνια». Μάλιστα, ο σκηνοθέτης ομολογεί πως, όποτε χρειάζεται να αρθρώσει μια minion-λέξη ανατρέχει στα ινδικά, κινέζικα, ισπανικά, ιταλικά, γιαπωνέζικα και ινδονησιακά που ξέρει και επιλέγει τη λέξη εκείνη που ηχητικά και μελωδικά θεωρεί πως ταιριάζει στην κάθε περίσταση. Έτσι ο θεατής, μολονότι δεν καταλαβαίνει λέξη, νιώθει απόλυτα όχι μόνο το τι αισθάνονται, αλλά και το τι σκέφτονται κάθε στιγμή.
Η ταινία μας μεταφέρει από τη Νέα Υόρκη στο Ορλάντο κι από την Αυστραλία σε Κίνα, Ινδία και Λονδίνο, εκεί όπου λαμβάνει χώρα και μεγάλο μέρος της ταινίας.

gia-mamades.gr-photo-psyxagwgia -cinema gia paidia- minions nea tainia 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το ρόλο της σούπερ- κακιάς αναλαμβάνει φωνητικά η Σάντρα Μπούλοκ. Η Σάντρα προσλαμβάνει τα Minions ως ακολούθους της και τους αναθέτει την πρώτη τους αποστολή: να κλέψουν το στέμμα της βασίλισσας κι έτσι, επιτέλους, να γίνει εκείνη η Βασίλισσα της Αγγλίας. Το ρόλο του αφηγητή, που ανοίγει και κλείνει την ταινία, αναλαμβάνει ο Τζέφρι Ρας με τη χαρακτηριστική, βαριά, φωνή που εμπεριέχει την κατάλληλη δόση ειρωνείας, λειτουργώντας αντισταθμιστικά στα πάντα χαρωπά minions.

Ακούγονται οι φωνές των: Σάντρα Μπούλοκ, Τζον Χαμ, Μάικλ Κίτον, Στιβ Κούγκαν, Τζέφρι Ρας

Σκηνοθεσία: Πιέρ Κοφέν, Κάιλ Μπάλντα

διάρκεια: 91’

Site: www.minionsmovie.com

facebook: www.facebook.com/MinionsMovieGR

 

 

Print Friendly, PDF & Email