Logo
Menu 

Κάντε Ένα Δώρο Βάφτισης που Μένει για Πάντα!

Ψάχνετε μια πρωτότυπη  & ξεχωριστή ιδέα δώρου για βάφτιση; εμείς έχουμε να σας προτείνουμε κάτι που σίγουρα θα λατρέψει όλη η οικογένεια!

Ένα Παραμύθι Βάφτισης με τη φωτογραφία και το όνομα του παιδιού, ειδικά γραμμένο και εκτυπωμένο για το παιδάκι που βαφτίζεται. Ένα μοναδικό και ταυτόχρονα οικονομικό δώρο που όχι μόνο δεν θα πεταχτεί αλλά θα μεινει για πάντα στη βιβλιοθήκη του παιδιού.  

Σκεφτείτε τι χαρά θα κάνει το παιδί όταν θα ξεφυλλίζει αργότερα το παραμύθι και θα βλέπει τη φωτογραφία του και το όνομά του και θα συνηδειτοποιήσει ότι αυτό το παραμύθι έχει ήρωα τον ίδιο του τον εαυτό. Ακόμα μεγαλύτερη θα είναι η χαρά και η συγκίνηση του  όταν μετά από πάρα πολλά χρόνια θα ξεφυλλίζει και θα διαβάζει αυτό το παραμύθι στα παιδιά του. 

Ένα προσωποποιημένο παραμύθι  είναι ένα ξεχωριστό και πρωτότυπο δώρο που δημιουργεί αναμνήσεις , αποτυπώνει την μοναδικότητα κάθε στιγμής και κρατάει για πάντα!

gia-mamades.gr-photo-mamades- dwro vaftishs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στις δύο εκδόσεις 

  • Με λεπτό εξώφυλλο  16,80€
  • Με χοντρό εξώφυλλο  28,80€ 

ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

  • Αν έχετε αγοράκι κάντε κλικ εδώ για να ανεβάσετε τη φωτογραφία και το όνομα του δικού σας παιδιού και να φτιάξετε ένα παραμύθι με ήρωα το παιδί σας!
  • Αν έχετε κοριτσάκι κάντε κλικ εδώ για να ανεβάσετε τη φωτογραφία και το όνομα του δικού σας  παιδιού και να φτιάξετε ένα παραμύθι  με ήρωα το παιδί σας! 

Στο Familyandfriends.gr μπορείτε να βρείτε όλα τα προσωποποιημένα  δώρα, που ξεχωρίζουν από όλα όσα έχετε κάνει μέχρι σήμερα! 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106136300

Print Friendly, PDF & Email