Logo
Menu 

Η Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση The Christmas Factory Ξεκινά με Onirama

Οι Onirama θα βρεθούν στα εγκαίνια του The Christmas Factory το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, στις 19:00, στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων!

h_xristoygenniatikh_ekdhlwsh_the_christmas_factory_xekina_me_onirama

Τα εγκαίνια της πιο μεγάλης και παραμυθένιας Xριστουγεννιάτικης γιορτής του «The Christmas Factory» θα ξεκινήσουν από το πρωί του Σαββάτου 7 Δεκεμβρίου και θα φτάσουν στο ζενίθ τους το απόγευμα με ένα εντυπωσιακό live του συγκροτήματος Onirama.

Το ελληνικό συγκρότημα, θα δώσει μια μεγάλη συναυλία στην σκηνή του The Christmas Factory, στην «Τεχνόπολις», το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 7 το βράδυ, σηματοδοτώντας την επίσημη έναρξη του μεγάλου χριστουγεννιάτικου event.

Οι Onirama θα προσφέρουν δυνατά vibes στο κοινό με φόντο το παραμυθένιο σκηνικό της πιο μεγάλης χριστουγεννιάτικης γιορτής της πόλης που θα διαρκέσει μέχρι τις 6 Ιανουαρίου.

Χρυσός Χορηγός του The Christmas Factory είναι τα μπισκότα Παπαδοπούλου, η πιο αγαπημένη γλυκειά συνήθεια γενιών και γενιών καταναλωτών.

Μέγας Χορηγός του The Christmas Factory είναι η Coca Cola, η πιο δροσερή και αγαπημένη απόλαυση για πάνω από 120 χρόνια.

Το ”The Christmas Factory” υποστηρίζει έμπρακτα το σύλλογο «Φλόγα» και τα «Παιδικά Χωριά SOS».

Tιμή εισόδου: 4 ευρώ.

Print Friendly, PDF & Email