Logo
Menu 

Φορμάκια από το Prénatal

Με την κολεξιόν για το νεογέννητο της Prénatal Φθινόπωρο-Χειμώνας 13-14 έφτασε η στιγμή να διασκεδάσεις!

061592-lookbook autunno 2013-gia-mamades.gr-photo-neogennito

Μια κολεξιόν σχεδιασμένη για να γεννηθούν ακόμα περισσότερα χαμόγελα στα πρόσωπα μεγάλων και μικρών. Πολλές προτάσεις που χρωματίζουν και κάνουν μοναδικές τις αξέχαστες στιγμές των πρώτων μηνών με τρυφερότητα και φαντασία. Η σειρά για το νεογέννητο Prénatal Φθινόπωρο-Χειμώνας 13-14, διαθέσιμη σε μεγέθη από 0 έως 12 μηνών, είναι μια έκρηξη από προτάσεις που εκφράζουν τη χαρά και τη θέληση να παίξεις με τα μικρά νεογέννητα, με όλη τη γλύκα που συνοδεύει τα πρώτα βλέμματα και τις πρώτες ημέρες μαζί του.

Δεν μπορούν να λείπουν τα κλασικά χρώματα ροζ και γαλάζιο, που σηματοδοτούν στα καταστήματα την άφιξη της νέας collection, με τις σειρές “White & Sky” και “White & Pink”, όπου το λευκό συνδυάζεται με το γαλάζιο ή το ροζ δίπλα στο καφέ, ένας εκπληκτικός συνδυασμός για την απαλότητά του. Αυτοί οι τόνοι συνεχίζουν στις σειρές “Sky” και “Pink” με ένα πλήθος προτάσεων από υλικά και γραφικά, στα οποία το γαλάζιο περνά στα όρια του μπλε και το απαλό ροζ χρωματίζεται από το λιλά. Ανάμεσα στις καινοτομίες ο συνδυασμός των διαφορετικών υλικών, όπως το σενίλ, το κοτλέ με ψιλή ρίγα και το ανάγλυφο ύφασμα, που προκαλούν διερευνητικά και δημιουργικά παιχνίδια αφής.

Εκτός από τα κλασικά ροζ και γαλάζιο, η κολεξιόν για το νεογέννητο επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις με τη σειρά “Color and Fun” που φέρνει τους χαρούμενους τόνους του κίτρινου, μπλε, πράσινου και τιρκουάζ για τα αγοράκια και του φούξια, βερικοκί, λιλά, λευκού και γκρι mélange για τα κοριτσάκια. Μεγάλη προσοχή στα γραφικά, που χάρη στις τρισδιάστατες λεπτομέρειες δίνουν ζωή σε συμπαθητικούς δεινόσαυρους, ποντικάκια ή σκιουράκια που ξεμυτίζουν από τα μαλακά φορμάκια. Μετά από μεγάλη ζήτηση επιστρέφουν οι χαρακτήρες Prénatal Zoo και πολλαπλασιάζονται τα φορμάκια με κουκούλα που μετατρέπουν τα μωρά σε γλυκά πάντα, κοάλα, λιονταράκια, βατραχάκια, χηνάκια, γατάκια ή προβατάκια. Υπάρχει χώρος μόνο για φαντασία και καλή διάθεση!
Για τους νέους πιο ρομαντικούς γονείς υπάρχει η σειρά “Natural”, με πιο ευαίσθητο και bon-ton στυλ και υφάσματα μαλακά, όπως σενίλ και κοτλέ με ψιλή ρίγα, και με μια παλέτα χρωμάτων στους τόνους του λευκού και του καφέ. Ένας ιδιαίτερα εκλεπτυσμένος συνδυασμός που εμπλουτίζεται από λεπτομέρειες, όπως το τούλι, και τα κατάλληλα συνδυασμένα αξεσουάρ.

Για τα Χριστούγεννα και τις γιορτές έρχεται η σειρά “British” που ντύνει τα πιο μικρά με εκρού, μπλε, κόκκινο και γκρι mélange, με καρό σχέδια για να δώσουν μια λονδρέζικη νότα κομψότητας, τέλεια για τις ειδικές περιστάσεις. Δεν λείπουν φορμάκια, σαλιάρες και σετάκια στα χριστουγεννιάτικα χρώματα κόκκινο και λευκό και με χριστουγεννιάτικες στάμπες για να μετατρέψουν όλα τα νεογέννητα σε μικρούς και γλυκούς Άγιους Βασίληδες.

Επιπλέον, συνεχίζουν οι προτάσεις “Fast dress no stress!”, με διπλό σχέδιο, που επιτρέπουν στις μαμάδες να ντύσουν τα μικρά τους με όλη την πρακτικότητα που έχει ένα φορμάκι αλλά με το ολοκληρωμένο look ενός σετ.
Ανάμεσα στις καινοτομίες του Φθινοπώρου-Χειμώνα 13-14 δεν πρέπει να χάσεις τη σειρά “Extra small”, για τα πιο μικρά από 0 μέχρι 3 κιλά, που εμπλουτίζεται εισάγοντας νέες επιλογές, όπως body με κοντό μανίκι, φορμάκια με μακριά μανίκια και το σετ από t-shirt και γκέτα στα χρώματα ροζ και γαλάζιο. Μια γκαρνταρόμπα απαλή και εύκολη να φορεθεί, σχεδιασμένη με μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες: κανένα κουμπί ή ραφή σε επαφή με το δέρμα του παιδιού, οι ραφές είναι εσωτερικές και καλύπτονται με σιρίτια.

MUST HAVE – Τα φορμάκια με τα ζωάκια: δεν θα μπορούσαν να λείπουν, για να αντιμετωπίσουμε τις κρύες μέρες του χειμώνα με χαμόγελο!

Look book: http://cloud2.prenatal.it/news/look_book/index.html
Περισσότερες πληροφορίες στο www.prenatal.gr
www.facebook.com/prenatalgreece

Print Friendly, PDF & Email