Logo
Menu 

Η παιδκή παράσταση «Παιχνιδομαγέματα» συνεχίζεται!

Η παιδική θεατρική παραστάση «Παιχνιδομαγέματα» για 4 Κυριακές ακόμα κοντά μας!!!Μια διαδραστική «παράσταση – παιχνίδι», γεμάτη χρώματα, μουσικές και παραμυθένιες σκηνικές δράσεις που με την αγάπη των μικρών και μεγάλων θεατών παίρνει παράταση και ανανεώνει το ραντεβού της με το κοινό από 15 Μαρτίου έως και την Κυριακή 5 Απριλίου , κάθε Κυριακή, στις 15:00 στο θέατρο Λύχνος Τέχνης & Πολιτισμού.

«Παιχνιδομαγέματα»  για 4 Κυριακές ακόμα κοντά μας!!!

 Απευθύνεται σε παιδιά από 3 μέχρι 93 ετών. Οι μικροί θεατές ξετυλίγουν μαζί με τη Λίνα Μαγισσουλίνα το κουβάρι της ιστορίας και ανακαλύπτουν τους τρόπους για να προσεγγίσουν, αλλά και να κρατήσουν κοντά τους πραγματικούς φίλους. Ταυτόχρονα αναπτύσσουν μέσω της φαντασίας τις επικοινωνιακές τους ικανότητες.  Όλοι εμπλέκονται στα δρώμενα και συμπαρασύρονται σε μια γιορτή αγάπης.Το διάχυτο κέφι, η «μαγεία» και τα εντυπωσιακά σκηνικά υψηλής αισθητικής, κερδίζουν και παρασύρουν όλους, από την πρώτη στιγμή!

Η Λίνα Μαγισσουλίνα είναι ζωηρή! Πολύ πολύ ζωηρή και κανείς δεν την αντέχει … ούτε για μια στιγμή! Γι αυτό και οι φίλοι της τη φορτώνουν στο μαγικό σκουπάκι της και τη στέλνουν στη Σία Μαγισσία.  Και όταν η Λίνα η Μαγισσουλίνα αρχίζει τις σκανδαλιές, τότε όλα γίνονται στ’ αλήθεια “κάτω – άνω”!!! H σοκολατόπιτα κινδυνεύει να γίνει Μαγισσουλινόπιτα, ο Τζουτζούκος αρχίζει να χοροπηδάει και τον κόσμο να χαλάει και όσο για το Σοκολατένιο Πάρκο Ονείρων, λιώνει και απειλεί να πνίξει όλη τη Μαγισσοχώρα!!!!!! Ο Φώς ο Μαγοσοφός είναι ο μόνος που μπορεί να σώσει την κατάσταση!! 

Άραγε ποια είναι η μικρούλα εκείνη λέξη που θα κάνει τη Λίνα Μαγισσουλίνα να σταματήσει τις σκανταλιές, να διορθώσει τα λάθη της και να αποκτήσει πολλούς και πραγματικούς φίλους;

«Παιχνιδομαγέματα»  για 4 Κυριακές ακόμα κοντά μας!!!

 

Λύχνος Τέχνης & Πολιτισμού

Χαλκιδικής 83, Κεραμεικός

Παραστάσεις:Κυριακή 15 Μαρτίου έως Κυριακή 5 Απριλίου

Ώρα 15:00

Εισιτήριο: 10 € για παιδιά, 8€ για ενήλικες

Κρατήσεις: Καθημερινά 10.00-13.00 & 17.00-20.00 στο 211 012 1686     

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email