Logo
Menu 

Κρέπες με Κιμά (blinchik)

Αν και είναι κάπως χρονοβόρα συνταγή, η θεσπέσια γεύση της αφράτης κρέπας με τον κιμά, σε αποζημιώνει!
Κρέπες με Κιμά (blinchik)
Υλικά για κρέπα
3 αυγά
3 ποτήρια γάλα
3 ποτήρια αλεύρι
λίγο αλάτι
 
Για τη γέμιση
1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
2 μεγάλα κρεμμύδια
αλάτι , πιπέρι
 
Εκτέλεση Συνταγή για Κρέπες με Κιμά
Συγκεντρώστε όλα τα υλικά για τις κρέπες και ανακατέψτε τα πολύ καλά στο μίξερ. Τσιγαρίστε τα κρεμμύδια και προσθέστε το κιμά, το αλάτι και το πιπέρι. Όταν είναι έτοιμο, αποσύρετε από τη φωτιά και αφήστε το να κρυώσει.
Σε ένα ζεστό αντικολλητικό τηγάνι, βάλτε μια κουτάλα από το χυλό της κρέπας. Μόλις ψηθεί από τη μια μεριά γυρίστε την από την άλλη. Κάντε το ίδιο για όλες τις κρέπες.
Αφού τελειώσετε και τις αφήσετε να κρυώσουν, πάρτε μια κουταλιά κιμά και βάλτε τον στο κέντρο της κρέπας. Κλείστε το από τις τέσσερις πλευρές «κολλώντας» το με λίγο νερό.
Πριν το σερβίρισμα, λιώστε λίγο Βιτάμ και τηγανίστε και από τις δύο μεριές. (στη φωτογραφία οι κρέπες είναι πριν το τηγάνισμα)
Print Friendly, PDF & Email