Logo
Menu 

Το Christmas Factory επιστρέφει στη Τεχνόπολη

Εκεί που κατασκευάζονται τα όνειρα και τα παραμύθια γίνονται πραγματικότητα!Πέντε φορές και έναν καιρό… στο κέντρο της Αθήνας κατασκευάζονται τα πιο όμορφα και μαγικά Χριστούγεννα του κόσμου! Στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το «The Christmas Factory»επιστρέφει γεμάτο εκπλήξεις, απίθανες προτάσεις για παιχνίδι και αμέτρητα δώρα

 201701109-christmas-factory-afisa-35x50-final (1)
Από την 1η Δεκεμβρίου έως και τις 7 Ιανουαρίου 2018, το “The Christmas Factory” θα είναι καθημερινά ανοιχτό, από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδυ, θα σκορπάει μαγεία και θα κάνει τα παραμύθια πραγματικότητα!Το “The Christmas Factory” δεν σταματάει ποτέ να μας εκπλήσσει! Κάθε χρόνο είναι πιο λαμπερό και ζεστό, με ακόμα πιο γιορτινή διακόσμηση, με ευφάνταστα εργαστήρια, απίθανες εκπλήξεις, πεντανόστιμες λιχουδιές, συναρπαστικές εκδηλώσεις, καταπληκτικά παιχνίδια και το κυριότερο… με περισσότερες δωρεάν δράσεις που περιλαμβάνονται στο εισιτήριο εισόδου!Φέτος όμως, στο «Τhe Christmas Factory, κάτι αλλάζει… Και αλλάζει… μαγικά! Ένα ολοκαίνουριος χώρος προστίθεται και γίνεται

Σχολή Μαγείας με στόχο να προσφέρει ατελείωτες ώρες διασκέδασης και να μεταφέρει τα παιδιά στον μαγικό κόσμο της γιορτής! Μια αίθουσα διδασκαλίας των μυστικών των μαγικών κόλπων και 3 αίθουσες «δοκιμασίας» θα περιμένουν τα παιδιά που είναι ατρόμητα και έχουν μεγάλη φαντασία.Για τη Σχολή Μαγείας και για πολλές άλλες δωρεάν δράσεις θα επισκεφτούμε και φέτος το υπέροχο αυτό εργοστάσιο και θα γιορτάσουμε όλο τον Δεκέμβριο και την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίοου μαζί με αγαπημένους φίλους και παιδιά! Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει –  20 ημέρες απομένουν μόνο μέχρι την ημέρα που θα ανοίξει το μαγικό μας εργοστάσιο τις πύλες του για το κοινό! Δείτε τη λίστα με όλα όσα θα υπάρχουν και φέτος στο υπέροχο «The Christmas Factory» και ζητήστε ό,τι επιθυμεί η καρδιά σας!

  • Έχει δωρεάν δράσεις για όλους; Ούτε μία, ούτε δύο αλλά… 8 δωρεάν δράσεις! Τα τρία κλασικά Χριστουγεννιάτικα εργαστήρια βρίσκονται και φέτος στο αγαπημένο Santa’s House αλλά και τέσσερα ακόμα εργαστήρια σας περιμένουν στο Toy’s Factory ενώ ένα νέο εργαστήριο δημιουργήθηκε φέτος για τους πιο δημιουργικούς φίλους μας στο Sweet Factory.  Δίπλα σ’αυτά «φύτρωσε» κι ένας νέος παιδότοπος για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού.
  • Θα έχει και φέτος μαγικό δέντρο; Μαζί με τον Άη Βασίλη στο κέντρο της Τεχνόπολης προσγειώνεται και το αγαπημένο «Μαγικό Δέντρο των Χριστουγέννων»! 15 μέτρα γεμάτα ξωτικά και δώρα! Με δυνατά και φουντωτά κλαδιά, λαμπερό και πανέμορφο, στέκει και φέτος υπερήφανο, φυτρώνει και ξεφυτρώνει ασταμάτητα, χιλιάδες δώρα κάθε μέρα μέσα από τον Τροχό της Τύχης που βρίσκεται σ’αυτο. Κανένας επισκέπτης δεν θα φύγει φέτος χωρίς δώρο!
  • Δέντρα παντού! 100 χριστουγεννιάτικα έλατα θα κοσμούν τις εισόδους του Christmas Factory ενώ και η αυλή έξω από το The Sweet Factory γίνεται ακόμα πιο γιορτινή! 3 χριστουγεννιάτικα δέντρα ύψους 5 μέτρων, με υπέροχη διακόσμηση θα καλωσορίζουν τους επισκέπτες και θα σηματοδοτούν την είσοδο στο πιο λαχταριστό θεματικό κτίριο όλου του εργοστασίου που φέτος αλλάζει και γίνεται ακόμα πιο ελκυστικό, μυρωδάτο και γλυκό όπως του αρμόζει!
  • Έχετε όρεξη για τρελλό παιχνίδι; Νέα παιχνίδια λούνα πάρκ θα συναρπάσουν τα παιδιά και θα χαρίσουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης στις παρέες και στις οικογένειες
  • Ποιος δεν ονειρεύεται να κάνει μια βόλτα με καρουσέλ; Φέτος το «The Christmas Factory» φιλοξενεί ένα νέο, μεγαλύτερο καρουσέλ. Μια υπέροχη κυκλική βόλτα μέσα στα πιο ονειρικά χριστουγεννιάτικα παραμύθια χαρίζει το κλασικό Ιταλικό καρουζέλ. Το να το κοιτάζει κανείς είναι απόλαυση. Το να ανεβαίνει σ’αυτό είναι καθαρή διασκέδαση!
  • Ένα υπέροχο παγοδρόμιο. Τριπλό λουπ; Ίσως για τους  έμπειρους! Για όλους τους υπόλοιπους, το παγοδρόμιο, είναι από τα πιο αγαπημένα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια. Οι επισκέπτες θα φορούν τα παγοπέδιλα τους και θα περνούν αξέχαστες στιγμές στο 200τμ παγοδρόμιο, στην κεντρική αυλή του «Τhe Christmas Factory»!
  • Ρόδα η κλασσική! Ρόδες υπάρχουν πολλές…Η ρόδα 20 μέτρων όμως του «The Christmas Factory», είναι η ψηλότερη ρόδα που έχει ποτέ κοσμήσει το κέντρο της Αθήνας! Μπροστά ακριβώς από το Toys Factory χαρίζει θέα σε όλο το γιορτινό σκηνικό του «The Christmas Factory» πανοραμικά, αλλά και στην Ακρόπολη!
  • Ποιος είναι ο πιο σύντομος τρόπος να δει κανείς το «The Christmas Factory»; Μα με το Κλασικό αγαπημένο Τρένο φυσικά! Ένα νέο μαγικό τρενάκι θα διασχίζει φέτος όλα τα δρομάκια ανάμεσα στα κτίρια και γύρω από την αγορά. Απολαύστε μια χριστουγεννιάτικη βόλτα και «μυρίστε» παντού γιορτή & ευτυχία! 
  • Έχει παιχνίδια και για μεγαλύτερα παιδιά; Και βέβαια έχει. Το The Christmas Factory φιλοξενεί φέτος το αγαπημένο παιχνίδι των μεγαλύτερων παιδιών και των εφήβων, ένα φανταστικό Εscape Room
  • Μπορούμε να πάρουμε και δώρα για φίλους; Φυσικάγι’αυτο και υπάρχει η απίθανη και καλαίσθητη χριστουγεννιάτικη αγορά του «The Christmas Factory». Όπως και πέρυσι, περιμετρικά από το δέντρο, μια σειρά από ξύλινα σπιτάκια θα δημιουργούν μια παραμυθένια ατμόσφαιρα που θα μας ταξιδεύει απευθείας στην πλατεία του χωριού του Άη Βασίλη. Με περισσότερες ποιοτικές επιλογές και μεγάλη ποικιλία για να βρουν όλοι εδώ τα κατάλληλα δώρα για τους αγαπημένους τους. Καλόγουστα στολίδια, γούρια, ημερολόγια, χειροποίητα σαπούνια, πρωτότυπα χρηστικά αντικείμενα, αξεσουάρ, κοσμήματα, βιολογικά προϊόντα, παραδοσιακά προϊόντα και είδη λαογραφικής τέχνης.
  • Γιορτή χωρίς φαγητό δεν γίνεται…Φέτος λοιπόν θα υπάρχουν περισσότερες επιλογές από κάθε άλλη χρονιά με νέα μαγαζιά εστίασης, υψηλότερη ποιότητα σε κάθε παρεχόμενη υπηρεσία, πιο ζεστά χαμόγελα και πιο άμεση εξυπηρέτηση. Στο διάλειμμα από το παιχνίδι μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε εξαιρετικής ποιότητας εδέσματα, τρυφερά κρεατικά, φρεσκοψημένα hotdogs, πίτσες, ζυμαρικά, τραγανές σαλάτες αλλά και ζεστό μυρωδάτο κρασί που παραδοσιακά προσφέρεται στις μεγάλες αντίστοιχες αγορές της Κεντρικής Ευρώπης τέτοια εποχή.
  • Θέλετε κι άλλα; Μουσικές, θέατρο, happenings, κάθε μέρα! Όλα αυτά και πολύ περισσότερα θα βρείτε και φέτος στο “The Christmas Factory” που φιλοξενεί πολλές νέες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις! Δείτε τις αναλυτικά στο official site.

“The Christmas Factory”! Ένας παραμυθένιος προορισμός στην καρδιά της πόλης που μας προσκαλεί να γίνουμε για λίγες μέρες όλοι παιδιά, να αφεθούμε στη μαγεία των γιορτών και να πιστέψουμε στα θαύματα. Kι επειδή τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης, η γιορτή που μας φέρνει πιο κοντά και μας κάνει να βλέπουμε και να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των συνανθρώπων μας, το “The Christmas Factory” θα δώσει και φέτος την ευκαιρία στους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του να αγοράσουν τα δώρα τους προσφέροντας στα παιδιά που έχουν ανάγκηΌπως κάθε χρόνο θα βρουν φιλόξενη στέγη στο χώρο του τα περίπτερα Ιδρυμάτων όπως η UNICEF και τα Παιδικά Χωριά SOS με μοναδικά δώρα για τα Χριστούγεννα, τα έσοδα από την αγορά των οποίων θα δοθούν για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών που έχουν ανάγκη.

Mετράμε αντίστροφα για τις φετινές γιορτές και ευχόμαστε να τις γιορτάσουμε με χαμόγελο και  χαρά μαζί με τους αγαπημένους μας.  Το Nέο Christmas Factory ανοίγει για εσάς, στην καρδιά της Αθήνας και σας περιμένει όλους. Από την 1η Δεκεμβρίου και μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου κάθε μέρα θα είναι γιορτή, κάθε μέρα θα είναι γεμάτη μαγεία!

Print Friendly, PDF & Email