Logo
Menu 

Τίποτα δεν Πρέπει να Εμποδίζει τη Βόλτα με το Μωρό σας…

…και η Libero σας δείχνει πώς να το κάνετε πράξη!

Libero_logo-gia-mamades.gr-photo-nea

Με τη ζωή στις πόλεις να τρέχει με γοργούς ρυθμούς, οι βόλτες σας με τα καροτσάκια γίνονται πολύ δύσκολες και χάνουν τη μαγεία τους… τα αυτοκίνητα είναι παρκαρισμένα σε πεζοδρόμια, σε ράμπες, ακόμα και σε γωνίες, με αποτέλεσμα η βόλτα με το καρότσι να γίνεται μία δύσκολη και συχνά «επικίνδυνη» διαδικασία. Η Libero όμως αλλάζει τον τρόπο που βλέπετε τη διαδικασία αυτή, γιατί τίποτα δεν πρέπει να εμποδίζει τη στιγμή της βόλτας με το μωρό σας να γίνεται καλύτερη. Οι βόλτες με το καρότσι, είναι κάποιες ακόμη στιγμές αγάπης με τους μικρούς σας ήρωες και πρέπει να τις βλέπετε σαν ευκαιρίες να περνάτε χρόνο μαζί τους, να παίξετε και να χαρείτε.

Διαδώστε λοιπόν μαζί με τη Libero το μήνυμα Baby on Walk – NO PARKING, δείξτε σε όλους πως οι βόλτες με το μωρό σας θα γίνουν καλύτερες και δώστε ένα «μάθημα» με το γάντι σε αυτούς που αφήνουν το αυτοκίνητό τους, όπου βρουν… κυριολεκτικά. Μπείτε στο www.LoveEveryMoment.gr και εκτυπώστε τις ειδικές κάρτες που μπορείτε να αφήνετε στο κάθε αυτοκίνητο που θα δυσκολέψει την τόσο μαγική στιγμή της βόλτας με το καρότσι. Επίσης, εκεί θα βρείτε και ένα χάρτη με σημεία σε ολόκληρη την Ελλάδα όπου η βόλτα με το καρότσια είναι άνετη, ευχάριστη και χωρίς εμπόδια, ενώ μπορείτε να αφήσετε και εσείς το δικό σας προτεινόμενο σημείο .
Στο κάτω κάτω, ούτε παρκούρ κάνετε, ούτε τρακτέρ έχετε, ούτε αεροπλάνο… ένα καρότσι με το οποίο θέλετε να βγάλετε βόλτα το μωρό σας και να αγαπήσετε το κάθε λεπτό μαζί του. Η ενέργεια με τις κάρτες αποτελεί μέρος της καμπάνιας της Libero, Αγάπησε την κάθε στιγμή, που στόχο έχει να δείξει στους γονείς τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να δουν τις στιγμές με τα μωρά τους σαν στιγμές αγάπης για να τα αγκαλιάσουν και να παίξουν μαζί τους ξανά και ξανά και ξανά.

Η Μαρία Σαμπανίδου, Brand Manager της Libero, δήλωσε σχετικά: «με τη δράση Baby on Walk θέλουμε να παροτρύνουμε τους γονείς να μην εγκαταλείπουν τις βόλτες με τα καρότσια, ούτε να τις βλέπουν σαν “μία επικίνδυνη διαδικασία”, εξαιτίας των δυσκολιών που συναντούν στο δρόμο, αλλά να “επαναστατήσουν” και να διεκδικήσουν το δικαίωμά τους για μια καλύτερη βόλτα χωρίς… εμπόδια.
Μπείτε και εσείς στο www.LoveEveryMoment.gr και εκτυπώστε τις κάρτες Baby On Walk, NO PARKING ενώ κάρτες μπορείτε να βρείτε στις αλυσίδες βρεφικών καταστημάτων ΛΗΤΩ, σε συνεργαζόμενα Σούπερ Μάρκετ και στους παιδότοπους Volta Fun Town.

Print Friendly, PDF & Email