Logo
Menu 

« Το Σχολείο των Πειρατών στο AVENUE »

Ο Σεπτέμβριος αποτελεί μήνα σχολικής προετοιμασίας και το AVENUE προσφέρει το πιο «παιχνιδιάρικο» και διαδραστικό «ζέσταμα» για το σχολείο.

« Το Σχολείο των Πειρατών στο AVENUE »

Από τις 8 έως τις 20 Σεπτεμβρίου, οι μικροί επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα «σαλπάρουν» με το «Σχολείο των Πειρατών». Με αφετηρία το «Αμπάρι με τα Λάφυρα», τα παιδιά θα ταξιδέψουν στο μαγικό κόσμο των πειρατών και θα μάθουν όλα τα μυστικά τους!
Το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 13:00-14:00, όσα παιδιά βρεθούν στο AVENUE, θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στη μαγική πρωινοχώρα , θα παίξουν και θα κερδίσουν δώρα!

Το AVENUE, σταθερό στην υπόσχεσή του για χρήσιμη ενημέρωση στην οικογένεια, θα φιλοξενήσει το Ιατρείο Αντιμετώπισης Αυξημένου Βάρους Σώματος του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία». Στις 12-13, 19-20 και 26-27, θα προσφέρεται δωρεάν κλινική εξέταση από αρμόδιους επιστήμονες, με χορηγό το Τμήμα Καλλυντικών του Φαρμακείου.
Τέλος, το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου (11:00-14:00) θα πραγματοποιηθεί συλλογή σχολικών ειδών για την Εθνική Οργάνωση Πολυτέκνων Αθηνών, από τον ΣΚΑΪ.

Η σχολική χρονιά θα έχει και φέτος «άρωμα» AVENUE με πολλά παιχνίδα, κέφι και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις, σε ένα πλήρες «Back to School» προγραμμα!

*Για δηλώσεις συμμετοχών, τηλεφωνήστε στο Κέντρο Ενημέρωσης ΔΕΛΤΑ
στο 800-11-99-800 (τηλ. χωρίς χρέωση). Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής – Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Εμπορικό Κέντρο AVENUE
Λ. Κηφισίας 41-47, 151 25 Παράδεισος Αμαρουσίου
Τηλ.: 210 6100901
www.avenuemall.gr
www.facebook.com/Avenue.Mall.Athens

To AVENUE βρίσκεται, στη Λεωφόρο Κηφισίας 41-47, στο ύψος του Παράδεισου Αμαρουσίου, δίπλα στο εκθεσιακό κέντρο της Helexpo και στο Ολυμπιακό στάδιο και πολύ κοντά στην είσοδο – έξοδο 11 της Αττικής οδού, ενώ εξυπηρετείται από τις λεωφορειακές γραμμές της Κηφισιάς και της τοπικής του Αμαρουσίου (συγκοινωνία 010 – σύνδεση με ΗΣΑΠ), καθώς και από τον προαστιακό (ο σταθμός «Κηφισίας» βρίσκεται σε μικρή απόσταση) και παρέχει δωρεάν parking 2.000 θέσεων!

Print Friendly, PDF & Email