Logo
Menu 

Εντυπωσιακό opening party στο νέο PLAYMOBIL FunPark

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στο μεγάλο party που πραγματοποιήθηκε στο νέο PLAYMOBIL FunPark, τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, στις ολοκαίνουριες εγκαταστάσεις της PLAYMOBIL στην Κηφισιά, Αμαλιάδος 4 & Καλαβρύτων.

kidsfun.gr-photo-goneis-nea -ekdhlwseis -PLAYMOBIL FunPark Opening_photo 1

Επώνυμοι γονείς, καλλιτέχνες, εκπρόσωποι από το χώρο των media, συνεργάτες της εταιρίας και μέλη του PLAYMOBIL FunPark παρευρέθηκαν μαζί με τα παιδιά τους για να γνωρίσουν από κοντά τη μαγευτική εμπειρία παιχνιδιού και χαράς που προσφέρει η PLAYMOBIL.

kidsfun.gr-photo-goneis-nea ekdhlwseis- neo PLAYMOBIL FunPark Opening_photo

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι μικροί φίλοι της PLAYMOBIL είχαν την ευκαιρία να παίξουν με παραμυθένια παλάτια και κάστρα, πειρατικά καράβια και δεκάδες ακόμα αγαπημένα θέματα, τα οποία ξετυλίγονταν μπροστά τους στο συναρπαστικό κόσμο της PLAYMOBIL. Οι μεγάλες, θεαματικές κατασκευές προκάλεσαν αίσθηση και ξετρέλαναν μικρούς και μεγάλους, ενώ οι φιγούρες PLAYMOBIL σε φυσικό μέγεθος κέρδισαν τις εντυπώσεις. Παράλληλα, οι γονείς ξεναγήθηκαν στο νέο PLAYMOBIL FunPark, δηλώνοντας ενθουσιασμένοι από το μοναδικό χώρο, που τους δίνει την ευκαιρία να απολαμβάνουν τον ελεύθερο χρόνο τους, όσο τα παιδιά ψυχαγωγούνται μέσα από τα εκπαιδευτικά παιχνίδια PLAYMOBIL, υπό την καθοδήγηση των παιδαγωγών που βρίσκονται διαρκώς δίπλα τους. Αποκορύφωμα της βραδιάς αποτέλεσε το εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων που φώτισε τον ουρανό και ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους!

facebook.com/PlaymobilHellas

Playmobil FunPark, Αμαλιάδος 4 & Καλαβρύτων, Κηφισιά

 

Print Friendly, PDF & Email