Logo
Menu 

Νέα Παιδικά γάλατα Nestlé Junior 1+, Junior 2+, School, Τώρα στο ψυγείο!

H σωστή διατροφή των παιδιών είναι πολύ σημαντική, τόσο γιατί εξασφαλίζει την ιδανική ανάπτυξή τους, όσο και γιατί θέτει τα θεμέλια μιας υγιούς ενήλικης ζωής. Το γάλα αποτελεί ένα από τα απαραίτητα στοιχεία της διατροφής των παιδιών, καθώς είναι πλούσιο σε ασβέστιο αλλά και πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας

kidsfun.gr-photo- nea paidika galata nestle

Γι’ αυτό και η  Nestlé, γνωρίζοντας καλά τις ανάγκες των παιδιών, προσφέρει μια σειρά από ειδικά σχεδιασμένα, εμπλουτισμένα γάλατα, τα Nestlé Junior 1+, Junior 2+, School, έτοιμα προς κατανάλωση και με υπέροχη γεύση, τώρα στο ψυγείο των super market! Μεγαλώνουμε παρέα…με την Nestlé και το δικό τους γάλα όσο είναι ακόμα παιδιά!    

«Τα παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας έχουν αυξημένες ανάγκες σε θρεπτικά συστατικά, οι οποίες συνεχώς μεταβάλλονται. Για το λόγο αυτό, χρειάζονται τροφές υψηλής διατροφικής αξίας, οι οποίες εξασφαλίζουν ότι λαμβάνουν  όλα εκείνα τα συστατικά που είναι απαραίτητα για την ανάπτυξή τους. Για το λόγο αυτό, οι ειδικοί της Nestlé έχουν αναπτύξει εμπλουτισμένα γάλατα τα οποία περιέχουν σίδηρο, βιταμίνες και μέταλλα που καλύπτουν σημαντικό μέρος των ημερήσιων αναγκών του παιδιού σε απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Έτσι, με 2-3 ποτήρια εμπλουτισμένου γάλατος Nestlé την ημέρα, μαζί με μια ισορροπημένη διατροφή, τα παιδιά παίρνουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για την ανάπτυξή τους», σημειώνει ο Ιωσήφ Αλεξανδρίδης, διαιτολόγος-διατροφολόγος, Nutrition, Health and Wellness Manager της Nestlé.

Επιπλέον, λόγω της τεχνολογίας UHT (υψηλής θερμικής επεξεργασίας), διατηρούν σε μέγιστο βαθμό τη γεύση και τα θρεπτικά στοιχεία του γάλακτος, ενώ χάρη στους αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους της Nestlé, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το γάλα των παιδιών σας πληροί τις πιο αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές.

Τα εμπλουτισμένα ροφήματα γάλακτος Nestlé έχουν υπέροχη γεύση που λατρεύουν τα παιδιά, ενώ μπορούν εύκολα να αποτελέσουν την βάση για υπέροχα smoothies και milkshakes δίνοντας στα παιδιά ακόμα περισσότερες ευκαιρίες να το απολαύσουν, ενισχύοντας, ταυτόχρονα, τον οργανισμό τους.

Πλέον, τα παιδικά ροφήματα γάλακτος Nestlé θα τα βρείτε ακόμα πιο εύκολα, στα ψυγεία των μεγάλων αλυσίδων σουπερμάρκετ, προσφέροντας στους καταναλωτές μια ακόμα γευστικότερη εμπειρία!

Τα παιδικά ροφήματα γάλακτος Nestlé είναι εμπλουτισμένα με σίδηρο, ασβέστιο, βιταμίνες και μέταλλα, απαραίτητα για κάθε στάδιο ανάπτυξης του παιδιού

Mεγαλώνουμε παρέα…παιδιά με την Nestlé τώρα ακόμα πιο γευστικά στα ψυγεία των σουπερμάρκετ!     

Print Friendly, PDF & Email