Logo
Menu 

Γλυκόξινο Ντιπ με Καρότο

Φτιάξτε ένα Γλυκόξινο Ντιπ με Καρότο και βουτήξτε τα λαχανικά σας σε μια δροσερή απόλαυση

Γλυκόξινο Ντιπ με Καρότο

Υλικά Συνταγής:

2 μικρά κρεμμυδάκια,
2 μικρά καρότα,
2 κουταλιές λάδι,
6 κουταλιές ξύδι,
2 κουταλιές σόγια ,
5 κουταλιές μέλι,
2 κουταλιές κορν φλάουρ,
200 γρ. αποφλοιωμένες ντομάτες

Συνταγή:

Προσθέστε τις ντομάτες , το ξύδι, το μέλι και τη σόγια και αφήστε το μείγμα να βράσει για 15 λεπτά. Αν θέλετε να γίνει πολύ πηκτή η σάλτσα  διαλύετε το κόρν φλάουρ σε 3 κουταλιές νερό , το ρίχνετε στο μείγμα και σιγοβράζετε για 5 λεπτά ακόμη μέχρι να πήξει. Μπορείτε να απολαύσετε το ντιπ αυτό με φρεσκοκομμένα λαχανικά σε μπαστουνάκια , με αλμυρά κουλουράκια και νάτσος
 

Print Friendly