Logo
Menu 

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την Παράσταση “Τομ, Τιριτόμ “

Το gia-mamades.gr και το θέατρο Βαφείο χαρίζουν  8 Διπλές Προσκλήσεις  για την παιδική θεατρική παράσταση ” Ο Τομ Τιριτόμ και η πολιτεία που ήταν χωρισμένη στα Δύο”. Ενα παραμύθι του Χρήστου Μπουλώτη!

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό κάντε like στη σελίδα μας στο facebook  και στείλτε email στο info@kidsfun.gr με τα στοιχεία σας ( όνομα και τηλέφωνο) και με θέμα “Προσκλήσεις για την παράσταση Τομ, Τιριτόμ” έως την Πέμπτη  3/03

gia-mamades.gr-photo-theatro gia paidia - tom tiritom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι προσκλησεις ισχύουν για τις παραστάσεις Κυριακή 6/03  & Κυριακή  13/03

Οι νικητές θα ενημερωθούν με email  για ποια ημερομηνία ισχύει η πρόσκληση τους ! 

Λίγα λόγια για την παράσταση 

Το πρώτο μέρος αυτής της θεατρικής πρότασης έχει ήδη πραγματοποιηθεί. Πέρσι , από τον Δεκέμβριο εως τον Μάιο, σε αυτοτελή εργαστήρια που έγιναν στο χώρο της ομάδας το Νήμα, γονείς και παιδιά βοήθησαν και ενέπνευσαν τη δημιουργό να σκηνοθετήσει τη παράσταση μέσα από θεατρικά παιχνίδια, κατασκευές, δρώμενα που πραγματοποιήθηκαν μαζί με παιδιά και γονείς

Τα σκηνικά και οι κούκλες είναι φτιαγμένα από την Αριστέα Κοντραφούρη με την καθοδήγηση της Εμμανουέλα Καποκάκη με σακούλες σκουπιδιών , σωσίβια-λάστιχα και κάδρα.
Φέτος θα πραγματοποιηθεί η παράσταση στην οποία οι πρωταγωνιστες του παραμυθιού αλλά και οι άλλοι ήρωες εκτός από τις κούκλες και την ηθοποιό θα παίζονται κάθε φορά από το κοινό.
Έτσι η παράσταση είναι με όλη τη σημασία της λέξης ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ. Εκτός όμως από διαδραστική είναι και πρωτότυπη γιατί είναι η πρώτη φορά που σε παιδική παράσταση τους ρόλους θα τους παίζει το κοινό, χωρίς προετοιμασία, αλλά ακολουθώντας τον τρόπο με τον οποίο είναι σκηνοθετημένη και δομημένη η παράσταση . Σε αυτήν την παράσταση τον καθοριστικό ρόλο τον παίζει το κοινό!

Θέατρο Βαφείο: Αγ. Όρους 16 και Κωνσταντινουπόλεως 115 τηλ. 2103425637

Print Friendly, PDF & Email