Logo
Menu 

Δημιουργήστε Αναμνήσεις με τα Παιδιά σας

Οι αναμνήσεις στη ζωή μας είναι πολύ σημαντικές. Μας ακολουθούν στο παρόν και χτίζουν το μέλλον μας και είναι αποδεδειγμένο ότι οι δεσμοί μιας οικογένειας είναι πιο ισχυροί όταν δημιουργούν αναμνήσεις. Για να θυμάστε λοιπόν, κάθε μικρή ή μεγάλη ευτυχισμένη στιγμή που ζήσατε με τα παιδιά σας πρέπει να δημιουργήσετε αναμνήσεις….

Δημιουργήστε Αναμνήσεις με τα Παιδιά σας
Αφιερώστε χρόνο στα παιδιά σας
Το να περνάτε χρόνο με τα παιδιά σας είναι πολύ σημαντικό. Τα παιδιά θέλουν την προσοχή και την αγάπη σας για αυτό διασκεδάστε μαζί τους και δημιουργήστε ευχάριστες αναμνήσεις που θα τις θυμάστε πάντα με νοσταλγία και αγάπη. Μπορείτε να παίξετε μαζί τους, να τους διαβάσετε παραμυθάκια, να πάτε μια εκδρομή, να δείτε μια παιδική παράσταση, να τραγουδήσετε, να συζητήσετε τα προβλήματα τους ακόμα και να μαγειρέψετε μαζί.

Βγάλτε Φωτογραφίες
Βγάλτε φωτογραφίες με τα παιδιά σας και κρατήστε ζωντανές τις ευτυχισμένες στιγμές που θέλετε να θυμάστε για πάντα. Μια φωτογραφία διατηρεί και τα συναισθήματα που σχετίζονται με τη στιγμή που αυτή τραβήχτηκε, για αυτό και κάθε φορά που θα βλέπετε μια φωτογραφία θα θυμάστε πόσο όμορφα νιώθατε εκείνη τη στιγμή με τα παιδιά σας και αυτό θα είναι κάτι μαγικό, όταν θα μπορείτε να το βιώνεται μετά από χρόνια. Βγάλτε φωτογραφίες από το πρώτο του παιδικό πάρτι, από τις καλοκαιρινές διακοπές, από το ποίημα που θα πει στο σχολείο. Κάθε στιγμή με τα παιδιά σας είναι μια αφορμή για φωτογραφίες για αυτό μην αφήσετε καμία στιγμή να πάει χαμένη.

Αποτυπώστε με Μοναδικό Τρόπο Τις Αναμνήσεις σας
Μόνο στο familyandfriends.gr μπορείτε να βρείτε και να δημιουργήσετε με τρόπο μοναδικό και πρωτότυπο τις δικές σας αναμνήσεις μέσα από αντικείμενα που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Πάρτε ιδέες από τα παρακάτω και αποτυπώστε όλες αυτές τις αναμνήσεις με τα παιδιά σας…

Σελιδοδείκτες με τo Όνομα του Παιδιού: Ένας σελιδοδείκτης με το όνομα του παιδιού που θα του κρατάει συντροφιά κάθε καλοκαίρι όταν θα διαβάζει στην παραλία το αγαπημένο του βιβλίο.

Βιβλίο Δραστηριοτήτων με πρωταγωνιστή το Παιδί σας : Ένα βιβλίο ζωγραφικής με την αγαπημένη φωτογραφία του παιδιού σας είναι μια ξεχωριστή ιδέα για δώρο γενεθλίων .

Δημιουργήστε Αναμνήσεις με τα Παιδιά σας

Παραμύθια με Ήρωα το Παιδί σας: Ένα παραμύθι που ήρωας είναι το ίδιο το παιδί σας, το οποίο θα μπορεί να το διαβάζει ξανά και ξανά πριν πέσει για ύπνο.

Puzzle με φωτογραφίες του Παιδιού σας: Ένα ξεχωριστό Παζλ για το παιδί σας που θα ενθουσιαστεί, όταν ενώνοντας τα 24 κομμάτιά του θα ανακαλύψει το όνομα του και τη φωτογραφία του.

Μετρητής Ύψους με το όνομα του Παιδιού για το Δωμάτιο : Ένας μετρητής ύψους με το όνομα του παιδιού σας που θα διακοσμήσει τέλεια το παιδικό δωμάτιο και θα σας δείχνει πόσο γρήγορα αναπτύσσεται το παιδάκι σας.

Print Friendly, PDF & Email