Logo
Menu 

Κρινάκια για τη Μαμά

Η Μαμά γιορτάζει 11 Μαίου και αξίζει να της δημιοργήσετε ένα ξεχωριστό δώρο που θα της το δώσετε πρωί πρωί μόλις ξυπνήσει.Φτιάξτε της μια ανθοδέσμη με Κρινάκια για τη Μαμά…

Κρινάκια για τη Μαμά

Υλικά Κατασκευής:

λευκό και πράσινο χαρτί, πράσινα καλαμάκια, κίτρινο σύρμα πίπας, σελοτέιπ

Στάδια:

Ακουμπήστε τη παλάμη σας λίγο ανοιχτή στο χαρτί και κάντε το περίγραμμα της με ένα μολύβι. Μετα κόψτε το. Κόψτε από το πράσινο χαρτί ένα μακρόστενο κομμάτι με μήκος περίπου αυτό της παλάμης. Σχεδιάστε δύο φυλλαράκια και ανοίξτε μια τρύπα στη μέση τους. Κόψτε τα και τυλίξτε τα δάχτυλα ένα ένα στο μολύβι για να γυρίσουν προς τα έξω. Τυλίξτε την παλάμη γύρω από το καλαμάκι και στερεώστε την με σελοτέιπ. Περάστε στο καλαμάκι τα φύλλα και στερεώστε τα . Διπλώστε στη μέση ένα κομματάκι από το σύρμα και βάλτε το μέσα στο καλαμάκι. Φτιάξτε όσα λουλούδια θέλετε και κάντε ένα όμορφο μπουκέτο για τη μαμά σας.

Γνωρίζατε ότι:

Αν και πολλές χώρες έχουν δικές τους ημερομηνίες για τη γιορτή της μητέρας, όπως και δικούς τους λόγους για να γιορτάζουν μια τέτοια μέρα, η δεύτερη Κυριακή του Μάη έχει επικρατήσει διεθνώς. Έτσι πολλές ευρωπαϊκές χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα γιορτάζει την γιορτή της μητέρας την δεύτερη Κυριακή του Μάη.

Print Friendly, PDF & Email