Logo
Menu 

Τι είναι ο Προγεννητικός Έλεχγος ;

O προγεννητικός έλεγχος παρέχει πληροφορίες σχετικά με την υγεία του μωρού σας πριν αυτό γεννηθεί. Είναι μερικές εξετάσεις ρουτίνας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης που ελέγχουν επίσης την υγεία σας. Κατά την πρώτη προγεννητική επίσκεψη σας, ο γιατρός σας θα ελέγξει για μια σειρά από πράγματα, όπως τα προβλήματα με το αίμα σας, τα σημάδια των λοιμώξεων, και αν έχετε ανοσία στην ερυθρά (γερμανική ιλαρά) και ανεμοβλογιά.

 

Τι είναι ο Προγεννητικός Έλεχγος ;

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας, ο γιατρός σας μπορεί να προτείνει μια σειρά από άλλες εξετάσεις. Μερικές εξετάσεις που προτείνονται για όλες τις γυναίκες είναι οι προβολές για τον διαβήτη κύησης, το σύνδρομο Down, και τον ιό HIV. Άλλες εξετάσεις θα μπορούσαν να προσφέρονται με βάση:

Ηλικία

Ατομικό ή οικογενειακό ιστορικό της υγείας

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ρουτίνας

Μερικές εξετάσεις των εξετάσεων ελέγχου, θα εντοπίζουν τους κινδύνους  ή τα σημάδια των πιθανών προβλημάτων υγείας σε εσάς ή το μωρό σας. Με βάση τα αποτελέσματα των εξετάσεων ελέγχου, ο γιατρός σας μπορεί να προτείνει διαγνωστικές εξετάσεις. Διαγνωστικές εξετάσεις μπορεί να επιβεβαιώσει ή να αποκλείσει τα προβλήματα υγείας σε εσάς ή το μωρό σας.

Print Friendly, PDF & Email