Logo
Menu 

Υγιή Μαλλιά και το Φθινόπωρο

Τώρα το Φθινόπωρο, η αλλαγή της θερμοκρασίας μπορεί να επηρεάσει το χρώμα και την υφή των μαλλιών σας. Μάθετε τι πρέπει να κάνετε για να  περιποιηθείτε τα μαλλιά σας και να είναι υγιή και λαμπερά όλο το χρόνο. 

Υγιή Μαλλιά και το Φθινόπωρο

Ενισχύστε την Υγρασία των Μαλλιών σας
Για να γίνει ομαλά η μετάβαση από το καλοκαίρι  στο φθινόπωρο πρέπει να χρησιμοποιήσετε  μια μάσκα μαλλιών για περισσότερη ενυδάτωση και ανάπλαση ή να αλλάξετε το σαμπουάν ή conditioner σας, έτσι ώστε τα μαλλιά σας να προσαρμοστούν στην αλλαγή της θερμοκρασίας. Ψάξτε για επιπλέον ενυδατικά συστατικά όπως το έλαιο jojoba και buriti.

Χρησιμοποιήστε Φυσικά Προϊόντα
Αποτρέψτε περαιτέρω ξήρανση στα μαλλιά σας επιλέγοντας τα  φυσικά προϊόντα που θα βρείτε στην αγορά .

Επιλέξτε Σκούρες Αποχρώσεις
Το καλοκαίρι είναι συνώνυμο με ξανθά μαλλιά και ανταύγιες ενώ το φθινόπωρο οι ειδικοί προτείνουν βαφές ένα με δύο τόνους πιο σκούρες. Αν βέβαια δεν είναι ανάγκη προτιμήστε να μην βάψετε τα μαλλιά σας αυτούς  τους 3 μήνες του φθινοπώρου και αφήστε τα  να “ξεκουραστούν”. 

Αποκτήστε Όγκο στα Μαλλιά
Καθώς ο καιρός γίνεται πιο κρύος, η υγρασία μειώνεται, γεγονός που μπορεί να μειώσει τον όγκο των μαλλιών σας. Χρησιμοποιήστε ειδικά σαμπουάν για όγκο και αφρούς για να επαναφέρεται το χαμένο όγκο των μαλλιών σας και να έχετε ένα πιο ωραίο αποτέλεσμα. 

Print Friendly, PDF & Email