Logo
Menu 

Πάσχα με Παιχνίδι στο Athens Metro Mall

 Μετά την περσινή, μεγάλη επιτυχία, οι «Κοταπληκτικοί» έρχονται και φέτος στο Athens Metro Mall για να χαρίσουν μοναδικές στιγμές Πασχαλινής διασκέδασης σε όλη την οικογένεια! Από τις  03 έως τις 13 Απριλίου η οικογένεια των Κοταπληκτικών επιστρέφει με νέες περιπέτειες που επιφυλάσσουν δυνατά παιχνίδια, που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς μας φίλους.

 Πάσχα με Παιχνίδι στο Athens Metro Mall

 Κοταπληκτικά δραδραστικά παιχνίδια

 Θεατρικά show

“Ο Dr Κοκορίξ στο κοτέτσι των Κοταπληκτικών”

“Το εκκολαπτόμενο σούπερ αυγόρι χάθηκε”

 

 Δημιουργικά εργαστήρια

Πασχαλινές λαμπάδες, πρωτότυπα κοκοριλοσακουλάκια, ψηφιδωτά εκκολαπτόμενα σούπερ αυγόρια και πλήθος άλλων πασχαλινών κατασκευών, περιμένουν τους μικρούς μας φίλους για ατελείωτη διασκέδαση

 Ακόμα, οι μικροί μας φίλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα Κοκογιόγκα με το Κοκορίτσι Λάστιχο, να φτιάξουν Αυγοπάζλ, να ζωγραφίσουν με τους Κοταπληκτικούς που θα βρίσκονται εκεί για να τους βοηθήσουν και να τους διασκεδάσουν.

 Μπορούν ακόμη να κάνουν Κοκο facepainting, να μεταμορφωθούν σε πασχαλινά λαγουδάκια, κοτούλες και αυγά αλλά και να ολοκληρώσουν την εμφάνισή τους με Κλωσαροχτενίσματα όπου δημιουργούμε μοναδικό κoκο-hair styling για να μαγνητίσουμε τα βλέμματα όπως η Κλωσάρ.

Από τις 11:00 π. μ. – 19:00 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο

Print Friendly, PDF & Email