Logo
Menu 

Αξέχαστες Οικογενειακές Διακοπές στο Alkyon Resort Hotel & Spa

Ζήστε αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές σε απόσταση μόλις μίας ώρας από την Αθήνα και 80 μ. από την θάλασσα του Κορινθιακού. Το Alkyon Resort Hοtel & Spa περιβάλλεται από 23 στρέμματα πανέμορφων κήπων και διαθέτει υπέροχα δωμάτια, Junior Suites, ευρύχωρα διαμερίσματα και μεζονέτες ιδανικά για οικογένειες με παιδιά.

Αξέχαστες Οικογενειακές Διακοπές στο Alkyon Resort Hotel & Spa 5*

Το καταπράσινο πάρκο με την παιδική χαρά, η παιδική πισίνα 55 m², τα ποδήλατα, τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, το πινγκ-πονγκ, το ποδοσφαιράκι και τα ολοκληρωμένα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης συνθέτουν ένα χαρούμενο περιβάλλον που τα παιδιά απελευθερώνουν την ενέργεια τους και οι γονείς απολαμβάνουν ώρες ξεκούρασης και χαλάρωσης.
Στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου θα απολαύστε μοναδικές εμπειρίες γεύσεων στο Sky Βar Restaurant ενώ, στο βραβευμένο Spa Center θα αναγεννηθείτε με εξειδικευμένες θεραπείες ευεξίας, χαλάρωσης, ομορφιάς και αντιγήρανσης. Για όσους επιθυμούν να ξαναβρούν τη φόρμα τους, προτείνουμε τα ειδικά προγράμματα αποτοξίνωσης και αδυνατίσματος με την φροντίδα του διατροφολόγου. Οι λάτρεις του ήλιου επιλέγουν τα Spa Packages, ‘Total Sun Care’ και ‘Sun Tanning’, που προσφέρουν υπέροχη φροντίδα σε πρόσωπο και σώμα και χαρίζουν ένα υγιές και ομοιόμορφο μαύρισμα.

Χαρείτε κολύμπι στις μεγάλες εξωτερικές πισίνες, αναζωογονηθείτε διασκεδάζοντας στο εξωτερικό Jacuzzi και απολαύστε καφέ, cocktail, παγωτό ή ένα ελαφρύ γεύμα στο G.P. Bar. 

Καλοκαιρινή Προσφορά:
(από 80€ το άτομο)

Πρωινό, Γεύμα & Δείπνο σε μπουφέ
(Δικαιούμενο γεύμα και δείπνο την ημέρα της άφιξης)
Ποτά κατά την διάρκεια των γευμάτων (κρασί λευκό και κόκκινο, νερό και αναψυκτικά)
Μουσικές βραδυές (από 25 Ιουλίου έως 24 Αυγούστου)

Spa Center:
Δωρεάν χρήση του γυμναστηρίου της εσωτερικής πισίνας (ενήλικες)

Για τα παιδιά:
Παιδικά προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης καθημερινά από 14 Ιουνίου έως 14 Σεπτεμβρίου
ΔΩΡΕΑΝ ένα παιδί έως 12 ετών σε Junior Suite καθώς και στο( standard /superior/executive) δωμάτιο και των γονιών του
ΔΩΡΕΑΝ 2o παιδί έως 4 ετών στο superior δωμάτιο των γονιών του
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.alkyonhotel.gr και απολαύστε ξέγνοιαστες καλοκαιρινές διακοπές με την υπογραφή του Alkyon Resort Hotel & Spa!

Alkyon Resort Hotel & Spa!
Βραχάτι Κορινθίας
Τηλέφωνο 27410 52010

Print Friendly, PDF & Email