Μακαρόνια Άγιος Βασίλης
Yλικά
500γρ. μακαρόνια, τυρί τριμμένο, μοσχάρι ή γαλοπούλα, κόκκινη σάλτσα, ντοματίνι, ελιές, τυρί γκούντα
Στάδια
Βράζουμε τα Μακαρόνια και αφήνουμε να κρυώσουν. Γεμίζουμε κάθε πιάτο γύρω -γύρω με μακαρόνια και στο κέντρο αφήνουμε ένα κενό. Βάζουμε ελιές για μάτια και ένα ντοματίνι για μύτη. Προσθέτουμε τυρί τριμμένο κια κόκκινη σάλτσα για το σκούφο του Άι Βασίλη. Συνοδεύουμε με γαλοπούλα ή με κόκκινο κρέας. Ένα χριστουγεννιάτικο πιάτο που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.