Ρολάκια με Τυρί και Γαλοπούλα
Μοναδικά αλμυρά ρολάκια με λεπτά φύλλα και λαχταριστή τραγανή υφή. Μια εύκολη συνταγή μαγειρικής για τα πιο νόστιμα ρολάκια με τυρί και γαλοπούλα.
Υλικά συνταγής:
1 πακέτο φύλλα κρούστας για πίτες
Για τη Γέμιση:
250γρ. κίτρινο τυρί,
10 φέτες γαλοπούλα, λάδι
Για το Στόλισμα:
Δεντρολίβανο
Συνταγή:
Κόψτε το κίτρινο τυρί σε λεπτές φέτες χρησιμοποιώντας το τρίφτη και το φύλλο κρούστας σε λωρίδες πάχους 8-10εκ. Σε κάθε λωρίδα τυλίξτε λίγο τυρί και 1/3 φέτας γαλοπούλα. Για να στερεώσετε την άκρη περάστε το φύλλο με ένα βρεγμένο πινελάκι. Βουτυρώστε το φύλλο και ψήστε στους 180°C 30-35’ μέχρι να ροδίσει καλά το φύλλο. Σερβίρετε τα ρολάκια μας ζεστά σε ένα πιάτο και στολίστε το πιάτο σας με λίγο δεντρολίβανο.