Logo
Menu 

Σαλάτα Νισουάζ

Η Σαλάτα Νισουάζ προέρχεται από   την Νότια Γαλλία και είναι μια από τις πλέον κλασικές της περιοχής. Δοκιμάστε την σήμερα.

Σαλάτα Νισουάζ

Υλικά Συνταγής:

Για τη σαλάτα

120 γρ. μαρούλι, χοντροκομμένο με το χέρι
2 αυγά, βρασμένα
250 γρ. τόνο κονσέρβα, σουρωμένο
120 γρ. πατάτες γαλλικές, βρασμένες και κομμένες στη μέση
60 γρ. φασολάκια, βρασμένα
80 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
10 γρ. φιλέτα αντζούγιας
10 γρ. κάππαρη
40 γρ. ελιές, κομμένες φιλέτο
20 γρ. κρεμμύδι ξερό, κομμένο σε λεπτές φέτες
40 γρ. πιπεριές κίτρινες ψητές, κομμένες ζουλιέν
40 γρ. πιπεριές κόκκινες ψητές, κομμένες ζουλιέν
200 γρ. βινεγκρέτ λεμόνι
Αλάτι

Συνταγή:

Σε ένα μπολ αναμειγνύετε όλα τα υλικά μαζί αφού θα τα έχετε διαχειριστεί σωστά, αλατίστε και σερβίρετε και η σαλάτα σας είναι έτοιμη.

Print Friendly