Logo
Menu 

Το KidsFun στην Εκπομπή Face to Face

Την Πέπμτη 12/12/13, το KidsFun εμφανίστηκε στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη, Face to Face στο κανάλι Ε, παρουσιάζοντας μοναδικές χριστουγεννιάτικες κατασκευές!

Το KidsFun στην Εκπομπή Face to Face

Τα κορίτσια του KidsFun, Αράξια και Μαρία, έδειξαν στους τηλεθεατές πως να διακοσμήσουν τις χαρτοπετσέτες στο γιορτινό τραπέζι με μία έξυπνη κατασκευή,  πως μπορούν να φτιάξουν πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες κατασκευές για να διακοσμήσουν το παιδικό δωμάτιο, μία πρόσκληση τάρανδο για το χριστουγεννιάτικο πάρτυ γεννεθλίων, καθώς και χριστουγεννιάτικα στολίδια για το δέντρο με υλικά που έχουμε στο σπίτι.

Επίσης το δώρο των κοριτσιών στη κα Μαυραγάνη ήταν ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι και μία ευχετήρια κάρτα από το νέο μας site proskliseis-kartes.gr , στο οποίο θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία κατηγοριών για κάρτες, κάρτες για κάθε στιγμή, επαγγελματικές, ονομαστικές, για γεννέθλια, παιδικό πάρτυ και γιορτινές.

Οι μικροί τηλεθεατές εκτός από τις πρωτότυπες κατασκευές, είχαν την ευκαιρία να δουν που μπορούν να γράψουν το γράμμα στον Άγιο Βασίλη και εκείνος με τη σειρά του,  θα τους στείλει τη βεβαίωση ότι έχουν μπει στη μαγική του λίστα!

Όσο για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παραμυθιού ο οποίος διοργανώνεται για 13η συνεχόμενη χρονιά, θα δώσει αφορμές στους μικρούς μαθητές για να δημιουργήσουν και φέτος τα δικά τους παραμύθια, με πολύ φαντασία και όρεξη. Στο τέλος του Μάρτη 2014, όλα τα παραμύθια που θα γραφτούν στα μοναδικά κόκκινα τετραδιάκια, θα συγκεντρωθούν, θα τα διαβάσουν και θα τα αξιολογήσουν σπουδαίοι Έλληνες συγγραφείς. Στο τέλος, θα βραβευτούν τα 9 καλύτερα παραμύθια, με τα βραβεία ΑΙΣΩΠΟΥ 2014 από τη κα Κάρμεν Ρουγγέρη. Ένας τυχερός μικρός συγγραφέας θα έχει τη τιμή να δει το παραμύθι του να γίνεται παιδική παράσταση από τη κα Ρουγγέρη στο τέλος της απονομής.

Ευχαριστούμε πολύ το κανάλι Ε και τη κα Φαίη Μαυραγάνη για την ευκαιρία που μας έδωσαν να σας φέρουμε πιο κοντά στις πρωτότυπες ιδέες και κατασκευές μας!

Το link για την εκπομπή είναι το παρακάτω:

http://vimeo.com/81742319

Τα κορίτσια μας εμφανίζοντε στο 2:10:00 λετπό.

Print Friendly, PDF & Email