Logo
Menu 

Πως να Καταπολεμήσετε την Πιτυρίδα

Η πιτυρίδα είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί πολλούς, άντρες και γυναίκες. Πώς όμως να καταπολεμήσετε τις νιφάδες και να κρατήσετε  το τριχωτό της κεφαλής σας υγιή και χωρίς πιτυρίδα;

gia-mamades.gr-mamades-momorfia-photo-pws-na-antimetwpisete-thn-piturida

Πάρτε τις βιταμίνες σας
Η κατανάλωση τροφών πλούσιων σε βιταμίνες A, B, και C μπορεί να βοηθήσει το τριχωτό της κεφαλής σας να παραμείνει υγιές. Αυτές οι θρεπτικές ουσίες είναι ζωτικής σημασίας για το κυκλοφοριακό σύστημα και την ανάπτυξη των κυττάρων, και υποστηρίζουν επίσης το ανοσοποιητικό σύστημα, το οποίο βοηθά στην καταπολέμηση της πιτυρίδας. Δοκιμάστε να αναμίξετε ένα smoothie πλούσιο σε τρεις βιταμίνες, συνδυάζοντας συστατικά, όπως τα βερίκοκα, τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά, και φράουλες.

Απολυμάνετε τις Χτένες και τις Βούρτσες σας
Θα πρέπει να πλένετε τα εργαλεία περιποίησης των μαλλιών σας αν θέλετε να αποφύγετε την πιτυρίδα. Πλύνετε τις βούρτσες με σαπούνι πιάτων αφού αφαιρέσετε κάθε τρίχα, και στη συνέχεια αφήστε τα σε ένα μίγμα από ζεστό νερό και λευκό ξύδι για μισή ώρα. Επαναλάβετε κάθε δύο με τρεις εβδομάδες.

Χρησιμοποιήστε ένα Φαρμακευτικό Σαμπουάν
Ο ψευδάργυρος είναι το κλειδί για τη απομάκρυνση της πιτυρίδας. Συμβουλευτείτε το φαρμακοποιό σας  ή το γιατρό σας και προμηθευτείτε το κατάλληλο σαμπουάν.

Δοκιμάστε μια Θεραπεία σε Κομμωτήριο

Η πιτυρίδα που εμφανίζεται στους ώμους σας προέρχεται από συσσώρευση λιπαρότητας στο τριχωτό της κεφαλής σας. Για να καταπολεμηθεί αυτό, δοκιμάστε μια θεραπεία στο κομμωτήριο, η οποία αφαιρεί την συσσώρευση και την υπερβολική λιπαρότητα από το τριχωτό της κεφαλής και συνιστάται κάθε 30 έως 45 ημέρες. Η θεραπεία δίνει στο τριχωτό της κεφαλής σας, ένα νέο ξεκίνημα.

Print Friendly, PDF & Email