Logo
Menu 

Εργαστήρι Αφήγησης για Παιδιά 5-8 Ετών

Εργαστήριο αφήγησης για γονείς και παιδιά 5-8 ετών με την παραμυθού και συγγραφέα Εύη Γεροκώστα

Εργαστήρι Αφήγησης για Παιδιά  5-8 Ετών

Πώς γίνεται να γνωρίσουμε κάποιον φανερώνοντάς του το όνειρό μας; Τι μπορεί να μας πει μια πέτρα που θα βρεθεί στα χέρια μας; Μπορούμε να πούμε ένα παραμύθι με το σώμα, χωρίς ούτε μια λέξη; Πόσο διαφορετικό μπορεί να είναι το τέλος της δικής μου ιστορίας  από αυτό της δικής σου; Γίνεται να φτιάξουμε μια ιστορία με ένα φύλλο, ένα κουμπί, ένα σπίρτο, ένα ρεβίθι, ένα μικρό χαρτί…;

Παίζοντας με τις ιστορίες, παίζουμε με τις λέξεις, παίζουμε και με τη φαντασία. Και οι ιστορίες υπάρχουν για να τις αφηγούμαστε, αρκεί να υπάρχει κοντά κάποιος με μάτια και αυτιά ορθάνοιχτα.

Ημερομηνία και ώρα: Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015, 18:00-19:30
Αντί εισιτηρίου απαιτείται κατά την προσέλευση των συμμετεχόντων η αγορά παιδικού/ών βιβλίου/ων από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ελάχιστης ονομαστικής αξίας 8 ευρώ. Οι γονείς συμμετέχουν δωρεάν.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 30 παιδιά μαζί με τους γονείς τους).

 Ημερομηνία και ώρα: Σάββατο 28 Μαρτίου 2015, 12:30 το μεσημέρι
Αντί εισιτηρίου απαιτείται κατά την προσέλευση των συμμετεχόντων η αγορά του βιβλίου Γίνε πράκτορας του πλανήτη (λιανική τιμή: 8,80 €, εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ).

Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται στην αίθουσα του Πολυχώρου Μεταίχμιο

1ος όροφος, Ιπποκράτους 118, στο κέντρο της Αθήνας

Απαραίτητη η Δήλωση Συμμετοχής

Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο των εργαστηρίων  στο τηλ.: 211 3003580 &  στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr 

Print Friendly, PDF & Email