Logo
Menu 

Ήρθε Το νέο Dixan Coldzyme

Dixan Coldzymeπλύσιμο σε χαμηλές θερμοκρασίες για αστραφτερή καθαριότητα.

Ήρθε Το νέο Dixan Coldzyme

 Το νέο Dixan Coldzyme έρχεται να αλλάξει τις θερμοκρασίες στο πλύσιμο των ρούχων σας! Το Dixan, αναγνωρίζοντας την ανάγκη των καταναλωτών για ένα απορρυπαντικό το οποίο θα ανταπεξέρχεται άριστα ακόμα και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες λανσάρει το νέο Dixan Coldzyme και πρωτοπορεί. H νέα  του σύνθεση με coldzyme, χαρίζει αστραφτερή καθαριότητα στα ρούχα, ενώ παράλληλα εξοικονομεί ενέργεια από τη χρήση του πλυντηρίου.

 H μοναδική σύνθεση του Dixan Coldzyme, χάρη στα ενισχυμένα συστατικά που περιέχει, ανταποκρίνεται και στις πιο «κρύες» θερμοκρασίες πλύσης, αφαιρώντας αποτελεσματικά τους πιο δύσκολους & λιπαρούς λεκέδες προσφέροντας ταυτόχρονα αστραφτερή καθαριότητα στα ρούχα.

Το Dixan Coldzyme είναι διαθέσιμο στα αρώματα του κλασσικού Dixan και της φρεσκάδας άνοιξης.

Τώρα τα ρούχα σας απολαμβάνουν την αστραφτερή καθαριότητα που τους αξίζει ακόμα και σε κρύες θερμοκρασίες !

Πληροφορίες για τη Henkel AG

 Η Henkel δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο με κορυφαία brands και τεχνολογίες σε τρεις επιχειρηματικούς τομείς: Οικιακή Φροντίδα, Beauty Care και Συγκολλητικές Τεχνολογίες. Η Henkel ιδρύθηκε το 1876 και κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην αγορά τόσο των καταναλωτικών όσο και βιομηχανικών αγαθών, με αναγνωρίσιμα brands όπως τα Persil, Schwarzkopf και Loctite. Η Henkel απασχολεί περίπου 47.000 εργαζομένους, έχοντας σημειώσει πωλήσεις ύψους €16,4 δις. και λειτουργικά κέρδη €2,5 δις. για το έτος 2013. Οι προνομιούχες μετοχές της Henkel εντάσσονται στο Γερμανικό Χρηματιστηριακό Δείκτη DAX.

 Πληροφορίες για τη Henkel Hellas

 Η Henkel Hellas με παρουσία στην Ελλάδα από το 1968, ανήκει σήμερα 100% στην Henkel AG & Co. H Henkel στην Ελλάδα έχει καταξιωθεί ως ένας από τους πλέον επιτυχημένους προμηθευτές επώνυμων προϊόντων, δραστηριοποιούμενη στους τρείς επιχειρηματικούς τομείς των Απορρυπαντικών και Καθαριστικών Οικιακής Χρήσης, των Καλλυντικών / Προϊόντων Ομορφιάς & Προσωπικής Φροντίδας και των Συγκολλητικών Τεχνολογιών με καταναλωτικές Συγκολλητικές Ουσίες, και Βιομηχανικά Προϊόντα.

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email