Logo
Menu 

Νέα Προϊόντα στην ΙΚΕΑ για το Σπίτι

Ανακαλύψτε τη νέα γκάμα προϊόντων  ΙΚΕΑ για τη κουζίνα, το σαλόνι και το Υπνοδωμάτιο, δημιουργήστε μια ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι και απολαύστε  κάθε οικογενειακή στιγμή.

kidsfun.gr-photo-goneis-nea ekdhlwseis-nea proionta ikea 2

Για το Καθιστικό

Με κλασικό σχεδιασμό μπορεί να ταιριάξει άνετα και σε ένα μοντέρνο σπίτι, ο καναπές STOCKSUND σας προσκαλεί να καθίσετε με άνεση και στιλ!

 

Απολαύστε τα νέα προϊόντα από την ΙΚΕΑ

Για το Υπνοδωμάτιο

Αυτόν το χειμώνα, γιορτάζουμε το παραδοσιακό σουηδικό στιλ, παρουσιάζοντας πολλές σειρές υφασμάτων με κλασικά μοτίβα και σχέδια, εμπνευσμένα από τη φύση και την λαϊκή παράδοση της Σουηδίας. Στις σειρές αυτές θα βρείτε υφάσματα, μαξιλάρια και καλύμματα μαξιλαριών κατασκευασμένα από φυσικά υλικά. Παπλωματοθήκες και μαξιλαροθήκες, κατασκευασμένες από 100% βαμβάκι, με σουηδικά μοτίβα όπως τα απαλά καρό και τα σχέδια εμπνευσμένα από τη φύση!

 

kidsfun.gr-photo-goneis-nea ekdhlwseis-nea proionta ikea- paplomatothikes

Για την κουζίνα

Στρώστε το τραπέζι με μια μεγάλη ποικιλία από vintage είδη σερβιρίσματος σχεδιασμένα να φέρουν την αίσθηση του χειροποίητου στο τραπέζι μας.

 kidsfun.gr-photo-goneis- nea ekdhlwseis-eidh kouzinas ikea

Και για το Γραφείο

Το γραφείο KLIMPEN, σχεδιασμένο να αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση εργασίας, το γραφείο KLIMPEN διαθέτει πλήθος επιλογών αποθήκευσης για να ταιριάζει με τις ανάγκες σας – αλλά και να εκφράζει το στιλ και την προσωπικότητά σας!

gia-mamades.gr-photo-mamades - enhmerwsh- nea proionta ikea

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.ikea.gr 

Print Friendly, PDF & Email