Logo
Menu 

Μαθήματα Πιάνου για Παιδιά στη Θεσσαλονίκη

Μαθήματα πιάνου πραγματοποιούνται στο χώρο της Ακαδημίας «Μπουμπουκάκια» κάθε Τρίτη και Παρασκευή από τις   5-8 μ.μ. Απευθύνονται σ’όλες τις ηλικίες των παιδιών, τόσο στους εγγεγραμμένους μαθητές, όσο και σε εξωσχολικούς που αναζητούν μια δραστηριότητα για να ξεδιπλώσουν το καλλιτεχνικό τους ταλέντο.

Τα παιδιά να καλύπτουν την μαγεία της μουσικής

Στα τμήματα πιάνου, μπορούν να ενταχθούν παιδιά που έχουν ήδη ένα ανεπτυγμένο μουσικό υπόβαθρο, αλλά και αρχάριοι, που επιθυμούν να δοκιμάσουν και να  επιδείξουν τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες.

Μέσω των μαθημάτων πιάνου, τα παιδιά μαθαίνουν να εκφράζουν με τη βοήθεια των ήχων, τα συναισθήματα τους, τις σκέψεις και τις ψυχικές τους καταστάσεις, ανακαλύπτοντας την ομορφιά, τη μαγεία και την αξία της μουσικής, ενώ αποκομίζουν και πολλά άλλα οφέλη, όπως καλύτερες επιδόσεις στο σχολείο. Έρευνες έχουν δείξει ότι τα παιδιά που ασχολούνται με τη μουσική και εκπαιδεύονται σε οποιοδήποτε μουσικό όργανο σαν εξωσχολική δραστηριότητα, τείνουν να παίρνουν καλύτερους βαθμούς και να έχουν γενικά καλύτερες σχολικές επιδόσεις.

Επίσης πετυχαίνουν καλύτερο συντονισμό κινήσεων, καθώς στο πιάνο τα παιδιά           μαθαίνουν να κάνουν διαφορετικά πράγματα με το δεξί και το αριστερό χέρι. Τέλος αποκτούν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ευρύτερη παιδεία, καθώς για τις ανάγκες των μαθημάτων, τα παιδιά έρχονται  σε επαφή με  διαφορά είδη μουσικής και κυρίως με την κλασική μουσική.

     Για περισσότερες πληροφορίες  επικοινωνήστε στο τηλ.: 2310 343 401       

 

 

Ακαδημία «Μπουμπουκάκια»

Βρεφονηπιακός Σταθμός – Νηπιαγωγείο

Ανοίξεως 49,  Πανόραμα -Θεσσαλονίκη

Πληροφορίες-Τηλ: 2310 343 401

www.bouboukakiaacademy.gr

 

Print Friendly, PDF & Email