Logo
Menu 

Δραστηριότητες για παιδιά στην Παιδική Γωνιά του Athens Heart Mall

Το φθινόπωρο μπήκε για τα καλά και το athensheart mall καλωσορίζει τους μικρούς του φίλους όλα τα Σάββατα του Οκτωβρίου, από τις 11:00 έως τις 14:00 στην παιδική γωνιά στο πρώτο επίπεδο, για να παίξουν σε ατμόσφαιρα “φθινοπωρινή”.

gia-mamades.gr-photo-paidi 4-12 etwn -drasthriothtes- ekdhlwseis gia paidia sto athens heart

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με μεγάλη ποικιλία από δραστηριότητες και παιχνίδια που έχουν έναν ξεχωριστό εκπαιδευτικό χαρακτήρα γύρω από τη φθινοπωρινή φύση, προσεγγίζει φέτος το athensheart mall την εποχή αυτή, προσφέροντας στους μικρούς επισκέπτες μοναδικές στιγμές διασκέδασης μέσα από μια ξεχωριστή εμπειρία.

Το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων του athensheart mall περιλαμβάνει πρωτότυπα εργαστήρια στα οποία τα παιδιά θα κατασκευάσουν από ομπρέλες και σαλιγκαράκια μέχρι και ουράνιο τόξο, θεατρικά δρώμενα με φθινοπωρινό θέμα, πολλά διαδραστικά παιχνίδια χωρίς βέβαια να λείπει και το αγαπημένο τους face painting.

Επιπλέον, τα παιδιά με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ζώων, θα πάρουν μέρος σε παιχνίδια και θα κάνουν κατασκευές με θέμα τα ζώα της ζούγκλας. Ακόμη θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για την σπορά και να φυτέψουν φασόλια και φακές. Το τελευταίο Σάββατο του Οκτωβρίου με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα αποταμίευσης οι μικροί επισκέπτες θα κατασκευάσουν τον προσωπικό τους κουμπαρά, θα παρακολουθήσουν θεατρικό σκετς και θα πάρουν μέρος σε ένα περιπετειώδες κυνήγι θησαυρού.

Τέλος οι λάτρεις του πάγου μπορούν να επισκεφθούν το μεγαλύτερο Παγοδρόμιο της Αθήνας που έχει ήδη ανοίξει και περιμένει τους φίλους του για ατελείωτη διασκέδαση.

Το φθινόπωρο στο athensheart mall γίνεται η αγαπημένη εποχή των παιδιών!

athensheart Mall, Πειραιώς 180, Κόμβος Χαμοστέρνας

Άνετο parking 750 θέσεων (Οι 2 πρώτες ώρες στάθμευσης είναι δωρεάν, Μέγιστη ημερήσια χρέωση 2,50€)

Επικοινωνία:  210 3414105, www.athensheart.gr,

Print Friendly, PDF & Email