Γιορτινό Τραπέζι, Μήλο με Σοκολάτα
Υλικά:
Μήλα, χρωματιστή τρούφα, Κουβερτούρα
Εκτέλεση:
Πλένουμε τα μήλα και κόβουμε το κοτσάνι τους στο κέντρο.
Στη θέση του βάζουμε ένα μπισκότο ή ένα πουράκι. Λιώνουμε σε Μπεν μαρί 400γρ. Κουβερτούρα. Ακουμπάμε τα μήλα σε ένα αλουμινόχαρτο και τα περιχύνουμε με τη λιωμένη κουβερτούρα. Γαρνίρουμε με πολύχρωμη τρούφα και αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθεί η κουβερτούρα.