Logo
Menu 

Μουσικοκινητικό Eργαστήρι για Παιδιά 3-5 Ετών

Ένα μουσικοκινητικό εργαστήρι για παιδιά 3-5 ετών στη Θεσσαλονίκη με αφορμή το βιβλίο Η ΣΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΥΣ της Σάρα Γκόμες Χάρις, με τη δασκάλα μουσικοκινητικής αγωγής και σύγχρονου χορού σε παιδιά Στέλλα Μαστοροστέριου.

Μουσικοκινητικό Eργαστήρι για Παιδιά 3-5 Ετών

 Σ’ αυτό το εργαστήριο θα μεταμορφωθούμε σε πιγκουίνους και θα παίξουμε, θα χορέψουμε και θα τραγουδήσουμε! Μέσα από τον χορό και το παιχνίδι με την κίνηση και τη μουσική, τα παιδιά καλλιεργούν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους, ανακαλύπτουν τον δικό τους προσωπικό τρόπο κίνησης και μαθαίνουν να αναγνωρίζουν και να σέβονται τη διαφορετικότητα του καθενός.

 

Στόχος του εργαστηρίου είναι τα παιδιά:

  • να ανακαλύψουν τρόπους να εκφράζουν τα συναισθήματά τους μέσα από την κίνηση,
  • να αναπτύξουν την αίσθηση του χώρου, του χρόνου και του ρυθμού,
  • να καλλιεργήσουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους,
  • να μάθουν να συνεργάζονται και να λειτουργούν ως μέλη μιας ομάδας.

 Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 12 παιδιά). Αντί εισιτηρίου, κατά την είσοδο στην εκδήλωση απαιτείται η αγορά ενός βιβλίου της σειράς στην οποία βασίζεται το εργαστήρι.

 Σάββατο 23 Μαΐου 2015, στις 10 π.μ.

 Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στις εκδηλώσεις, στα εργαστήρια και στα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΟΞΥΓΟΝΟΥ που απευθύνονται σε παιδιά, μπορείτε να στείλετε e-mail στο info@oxygono-metaixmio.gr. Στο e-mail θα πρέπει να σημειώνονται το ονοματεπώνυμο και η ηλικία του παιδιού, τα στοιχεία επικοινωνίας του κηδεμόνα (ονοματεπώνυμο, επαγγελματική ιδιότητα, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail), καθώς και ο τίτλος της εκδήλωσης την οποία επιθυμούν να παρακολουθήσουν.

 

 Πολυχώρος  Οξυγόνο

Ολύμπου 81, 54631, Θεσ/νίκη

 τηλ :2310260085

Print Friendly, PDF & Email