Logo
Menu 

Νικητές για την παράσταση «Ο Πρίγκιπας Λερώνει»

Νικητές Διαγωνισμού

Σπύρος Πάντος

Κυριακή Μαζούκη

Ελένη Παράσχη

Τσιολίγκα Αγαθή

Βίκυ Μπαλάση

Τέσσερις τυχεροί θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για το παιδικό θέατρο  – παιδική  όπερα   «Ο Πρίγκιπας Λερώνει» στο θέατρο Ολύμπια της Λυρικής Σκηνής.

4 διπλές Προσκλήσεις για την Παρασκευή 7  Νοεμβρίου ώρα 20:00.

gia-mamades.gr-photo-diagwnismoi-dwrean proskliseis paidiki opera o prigkipas lerwnei

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και Στείλτε μας μαιλ στο info@kidsfun.gr το Ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας για να κερδίσετε τις προσκλήσεις! Δηλώστε συμμετοχή έως  την Πέμπτη  6/11  

Πρόκειται για ένα υπέροχο, πολύχρωμο και ανατρεπτικό παραμύθι όπου όλα είναι λίγο «πειραγμένα» και τίποτα δεν «είναι» όπως «φαίνεται» στην  αρχή. Η ιστορία βασίζεται στο διάσημο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν Ο πρίγκιπας χοιροβοσκός και μιλάει για έναν πρίγκιπα ο οποίος ντύνεται χοιροβοσκός για να κερδίσει την καρδιά της αλαζονικής πριγκίπισσας. Στην παράσταση βαρύνοντα ρόλο έχουν τρία ιδιαίτερα γουρουνάκια με ανθρώπινη μορφή,  τα οποία όπως αναφέρει ο Θωμάς Μοσχόπουλος «με κάποιο τρόπο γίνονται αυτά οι συμπαθητικο-αντιπαθητικοί αφηγητές της ιστορίας δείχνοντας μας τον κόσμο των ανθρώπων μέσα από τα μάτια τους: Ένα πραγματικό «χοιροστάσιο». Στον κόσμο αυτόν οι πρίγκιπες και οι πριγκίπισσες «λερώνονται» και «λερώνουν», χάνουν τις βεβαιότητες τους αλλά και την αλαζονεία τους, ανοίγοντας ίσως έτσι το δρόμο για ένα παραμύθι πιο βιωμένο, πιο πραγματικό, εντέλει πιο χειροπιαστό…«.

Βραδινές παραστάσεις (ώρα έναρξης 20.00):

7 & 22 Νοεμβρίου 2014, 24 & 30 Ιανουαρίου 2015

Τιμές εισιτηρίων: €10, €15, €20, €25

Ακαδημίας 59-61, Αθήνα, Στάση Μετρό Πανεπιστήμιο

Τηλ. πωλήσεις 210 3662100

 

Print Friendly, PDF & Email