Logo
Menu 

Χριστουγεννιάτικα Δώρα για όλη την Οικογένεια από τα Μπισκότα Παπαδοπούλου

Ψαχνετε χριστουγεννιάτικα δώρα για το  παππού, τη γιαγιά αλλά και τα παιδιά. Επιλέξτε μια από τις  εορταστικές συσκευασίες της εταιρείας Παπαδοπούλου και εκπλήξτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα!Η εορταστική συσκευασία ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ είναι ένα ωραίο και οικονομικό δώρο για παιδιά ηλικίας  5-8 ετών αλλά και για μεγαλύτερα παιδιά.

gia-mamades.gr -mamades-nea eidhseis- dwra gia paidia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα εορταστικά σπιτάκια «Γλυκές ευχές» είναι ένα καλοσχεδιασμένο δώρο για μικρούς και μεγάλους. Φιλοξενούν μέσα τους τα πιο γνωστά και αγαπημένα μας μπισκότα που σίγουρα θα ενθουσιάσουν όλους. Αναζητήστε τις 2 διαφορετικές συσκευασίες:

  • Κόκκινο Σπιτάκι “Γλυκές Ευχές” που περιέχει: 4 CAPRICE 53γρ.
  • Πράσινο Σπιτάκι “Γλυκές Ευχές” που περιέχει: 1 ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 85γρ, 1 ΓΕΜΙΣΤΑ ΒΑΝΙΛΙΑ 85γρ,1 MASCOT ΣΟΚ-ΦΡΑΟΥΛ 85γρ, 1 ΠΤΙ ΜΠΕΡ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 89γρ,1 ΜΙΡΑΝΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 45γρ και ένα ημερολόγιο του 2015.

Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται:

Μια ιδιαίτερη συσκευασία τα Delice αποτελούν το ιδανικό γλύκισμα για να υποδεχτείτε τους αγαπημένους σας, προσφέροντάς τους μια ποικιλία από απολαυστικά σοκολατένια μπισκότα. Ακόμα  η συσκευασία Delice είναι και μια πρωτότυπη πρόταση δώρου για τις επισκέψεις σε φιλικά πρόσωπα.

Επιλέξτε από τις 3 φετινές εορταστικές συσκευασίες και αφήστε τη μαγεία των μπισκότων και των Χριστουγέννων να σας ταξιδέψουν.

 

Αναζητήστε τις εορταστικές συσκευασίες μπισκότων Παπαδοπούλου από τα μέσα Νοεμβρίου σε όλα τα  super markets.

 

 

Print Friendly, PDF & Email