Logo
Menu 

Σωστή Διατροφή αντί για Botox

Σωστή Διατροφή αντί για Βotox

Σωστή διατροφή αντί για Botox. Τι σας προτείνουμε ως ένα σούπερ ευεργετικό διαιτολόγιο, που θα καθυστερήσει το ραντεβού σας με τον πλαστικό. Βάλτε στη διατροφή σας εκείνα τα συστατικά που θα σας βοηθήσουν να δείχνετε πιο νέα από ποτέ.
Περισσότερη πρωτεΐνη: Δύο μερίδες από άπαχη πρωτεΐνη (λιπαρά ψάρια όπως ο σολομός, κοτόπουλο, αβγά ή άλλο άπαχο κρέας) καθημερινά βοηθούν στο να επανορθώσουν και να ανανεώσουν τα κύτταρα , τις φθορές και βελτιώνουν την υγεία του δέρματος.
Ελαττώστε το αλάτι: Φουσκώματα, οιδήματα, κατακράτηση υγρών. Όλα αυτά μπορούν να είναι οι επιπτώσεις της υπερβολικής κατανάλωσης αλατιού. Αντί για αλάτι να προσθέσετε λίγο χυμό λεμονιού lime που δίνει μια παρόμοια αίσθηση. Επίσης είναι σημαντικό να μην υπερβαίνετε τα 6γρ. αλατιού την ημέρα που αντιστοιχούν στις ανάγκες ενός ενήλικα.
Πίνετε νερό: Τα 8 ποτήρια ημερησίως εξακολουθούν να είναι ένας καλός τρόπος να ενυδατώνεστε, αν και αυτό μπορεί να μειωθεί εάν πίνετε καφέδες ή χυμούς. Όπως και να έχει το νερό αποτελεί ιδανική πηγή που μας διατηρεί ενυδατωμένους και υγιείς μειώνοντας το φαινόμενο των ρυτίδων σημαντικά.
Βάλτε χρώμα και ποικιλία στο πιάτο σας: Τα φρούτα και τα λαχανικά της εποχής είναι ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα όμορφο διατροφικό πιάτο από τον οποίο θα πάρετε όλες τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες, τις απαραίτητες βιταμίνες αλλά και τα μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Για αυτό φροντίστε να βάλετε στο διαιτολόγιό σας χρώμα και ποικιλία που θα κάνουν την επιδερμίδα σας να λάμπει από υγεία. Στην χώρα της Μεσογειακής Διατροφής υπάρχουν πολλά να επιλέξετε τα οποία θα σας βοηθήσουν στον πόλεμο ενάντια στη γήρανση.

 

Print Friendly, PDF & Email