Logo
Menu 

Παιδική Καρέκλα Κήπου από την ΙΚΕΑ

Απολαύστε τις ηλιόλουστες μέρες όπου και αν είστε! Στην εξοχή, στη θάλασσα, αλλά ακόμα και στην πόλη! Με τις νέες σειρές επίπλων κήπου ΙΚΕΑ μπορείτε να φέρετε το καλοκαίρι στο σπίτι σας!

Ο κήπος ή η βεράντα σας είναι το ιδανικό μέρος για να περάσετε την ώρα σας ευχάριστα, δροσερά και δημιουργικά παρέα με τα παιδιά τώρα που ανοίγει ο καιρός. Μετατρέψτε το μπαλκόνι σας σε έναν όμορφο και δροσερό χώρο με έπιπλα ΙΚΕΑ!

gia-mamades.gr- photo-mamades-paidikh karekla khpou ikea

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιλέξτε μια ανετη καρέκλα ΙΚΕΑ PS VAGO για εσάς και μια παιδική καρέκλα BUNSO ώστε και εσείς και τα παιδιά να κάθεστε το ίδιο άνετα! Και οι δύο καρέκλες είναι κατάλληλες για χρήση σε εξωτερικό χώρο . Είναι στοιβαζόμενες για να κερδίζετε χώρο όταν δεν τις χρησιμοποιείτε. Η παιδική καρέκλα BUNSO  κυκλοφορεί σε λευκό, κοκκινο και πράσινο χρώμα και είναι από τέτοιο υλικό που καθαρίζεται πολύ εύκολα. Οπότε αφήστε τα παιδιά να παίξουν χωρίς να έχετε το άγχος αν θα λερώσουν ….

Το σίγουρο είναι ότι τα παιδιά θα χαρούν που θα έχουν την δική τους καρέκλα

gia-mamades.gr-photo- mamades- nea - eidhseis- paidikh karekla khpou ikea

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επισκεφθείτε κάποιο  κατάστημα ΙΚΕΑ στην Αθήνα ( Αεροδρόμιο Ελεύθεριος Βενιζέλος, Κηφισός) στη Θεσσαλία, στη Θεσσαλονίκη και στα Γιάννενα ή κάντε τις αγορές σας online από το IKEA  

Πληροφορίες για το κάθε κατάστημα μπορείτε να βρείτε εδώ  http://www.ikea.gr/katastimata/

Print Friendly, PDF & Email