Logo
Menu 

Παιδικά Καρότσια Ιnglessina – Kολεξιόν 2015

Ήρθε η ώρα να επιλέξετε παιδικό καρότσι; Επιλέξτε ένα σύστημα αγοράς Inglessina, γιατί είναι ένα πλήρες πακέτο που με μια μόνο αγορά, σας επιτρέπει να έχετε όλα όσα χρειάζεστε για την ασφαλή μεταφορά του παιδιού από τη γέννησή του έως και 15 κιλά βάρους. Η Inglessina προτείνει:

Quad – Otutto Deluxe – Trilogy System – Zippy  System Pro

 

Otutto Deluxe

 

Παιδικά Καρότσια Ιnglessina  Kολεξιόν  2015

To Otutto είναι ένα Σύστημα Μεταφοράς  που σας αιχμαλωτίζει με το ρομαντικό και ραφινάτο του στυλ και που έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε η κάθε του λεπτομέρεια να προσφέρει μέγιστη άνεση και ασφάλεια στο παιδί σας και την πιο ευχάριστη εμπειρία για εσάς. Η ειδική ενιαία χειρολαβή επιτρέπει να το οδηγείτε με ένα μόνο χέρι και προσφέρει μια ήρεμη και ρευστή κίνηση. Η ρευστή αυτή κίνηση των τροχών εγγυάται από τα μεταλλικά ρουλεμάν και από το σύστημα περιστροφής με εύκολα πάντα χειριζόμενο εντολέα

Το πορτ μπεμπέ έχει πολύ μεγάλες διαστάσεις και έχει σχεδιαστεί με όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας για να το χρησιμοποιήσετε στη βόλτα, στο σπίτι με την πρακτική βάση Standup – η οποία συμπεριλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό –  ή στο αυτοκίνητο με τη χρήση ενός ειδικού Kit Auto, το Inglesina Prime. Το καρότσι είναι άνετο και ευρύχωρο για να φιλοξενήσει το παιδί σας με προστατευτικό ποδόσακο με μαλακή επένδυση, με αδιάβροχο και αεριζόμενη κουκούλα. Η  αναστρέψιμη θέση του καροτσιού επιτρέπει την τοποθέτηση του παιδιού με φορά προς τη μητέρα  ή προς τον δρόμο. Το κάθισμα αυτοκινήτου Huggy Prime είναι ένα άνετο κάθισμα αυτοκινήτου, απαραίτητο  για τα ταξίδια και  μεταφέρεται εύκολα από το αυτοκίνητο στο σκελετό, δημιουργώντας ένα χρήσιμο Travel System. Το άνοιγμα και το κλείσιμο, που πραγματοποιούνται εύκολα με το ένα χέρι, το καθιστούν ιδανικό εργαλείο για τις μετακινήσεις με το παιδί σας από τη γέννηση του μέχρι τα πρώτα τρία χρόνια της ζωής του.

 

Trilogy System – Σύστημα μεταφοράς

 

 

Παιδικά Καρότσια Ιnglessina  Kολεξιόν  2015

Γραμμές καθαρές και μοντέρνες, σύγχρονα και εξευγενισμένα χρώματα αλλά κυρίως τεχνικές λύσεις που το καθιστούν ιδανικό για απαιτητικούς γονείς που επιθυμούν ένα Σύστημα Μεταφοράς άνετο και πρακτικό για κάθε περίσταση. Όλες οι δραστηριότητες γίνονται πιο εύκολες με το Trilogy. Οι τροχοί του είναι εξοπλισμένοι με μεταλλικά ρουλεμάν διευκολύνοντας τις βόλτες σας και ο μηχανισμός που ρυθμίζει τις περιστρεφόμενες ρόδες βρίσκεται στις άκρες των δαχτύλων σας! Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό αυτής της κατηγορίας ότι το καρότσι ανοίγει μόνο με το ένα χέρι, χρησιμοποιώντας τον κεντρικό μοχλό.

Όλα τα στοιχεία που αποτελούν αυτό το Σύστημα Μεταφοράς είναι πανεύκολο στο να τοποθετηθούν ή να αφαιρεθούν από το σκελετό, κάνοντας την εναλλαγή πολύ άμεση και γρήγορη! Το πορτ μπεμπέ, είναι άνετο με ιδανικό μέγεθος, ο κάθισμα του καροτσιού είναι αναστρέψιμο, δίνοντας τη δυνατότητα της μεταφοράς του μωρού είτε με φορά προς τους γονείς, είτε προςτον δρόμο.

Στο Σύστημα Μεταφοράς Trilogy δίνεται η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε λευκό ή γκρι σκελετό, αλλά και ανάμεσα σε ενιαία χειρολαβή ή δύο ξεχωριστές.

 

Quad System – Σύστημα μεταφοράς

 

 

Παιδικά Καρότσια Ιnglessina  Kολεξιόν  2015

Το Quad είναι ένα Σύστημα Μεταφοράς που συνδυάζει έναν εξαιρετικά μοντέρνο και άρτιο τεχνικό σχεδιασμό με την ικανότητα να διασχίζει ακόμα και το πιο ανώμαλο έδαφος. Αυτά τα χαρακτηριστικά οφείλονται στους μεγάλους τροχούς του και τα μεταλλικά ρουλεμάν καθώς και τον σκελετό με τον καινοτόμο σχεδιασμό που του χαρίζει χαμηλό βάρος και στιβαρότητα. Η ενιαία χειρολαβή σας επιτρέπει να το οδηγήσετε άνετα με ένα μόνο χέρι και το σύστημα κλεισίματος του σκελετού, που αποτελεί πατέντα της εταιρίας Inglesina, επιτρέπει το κλείσιμο με ένα μόνο χέρι.

Το QUAD αποτελείται από ένα αναστρέψιμο καρότσι, το οποίο περιλαμβάνει κουκούλα, ποδόσακο, ποτηροθήκη, καλάθι για τα ψώνια, αλλά και αδιάβροχο, ένα άνετο πορτ-μπεμπέ, το κάθισμα αυτοκινήτου Huggy Prime και την ασορτί τσάντα-αλλαξιέρα.

 

Zippy System Pro – Σύστημα μεταφοράς

Τo Zippy System Pro είναι το περίφημο Σύστημα Μεταφοράς της Inglesina, που διαχρονικά αποτελεί σύμβολο αξιοπιστίας και ποιότητας. Το Zippy System Pro είναι η εξέλιξη του γνωστού Συστήματος Μεταφοράς Zippy, το οποίο χαίρει την εκτίμηση των γονέων σε όλο τον κόσμο εξαιτίας του ότι είναι ανθεκτικό και πρακτικό. Ο σκελετός, επανασχεδιασμένος στο στυλ και στην τεχνική, είναι πιο ελαφρύς και πολύ εύκολος στο χειρισμό. Οι τροχοί, είναι εφοδιασμένοι με μεταλλικά ρουλεμάν και έχουν μια εξαιρετική ικανότητα ελιγμών, ενώ το σύστημα ενεργοποίησης περιστροφής κάνει τους τροχούς ευέλικτους. Το καροτσάκι, το κύριο στοιχείο αυτού του Συστήματος Μεταφοράς, επιτρέπει την τοποθέτηση του παιδιού τόσο με φορά προς τους γονείς του, εξασφαλίζοντας ηρεμία κατά τη διάρκεια των πρώτων μηνών, ή προς τον δρόμο ικανοποιώντας την περιέργεια των μεγαλύτερων παιδιών. Το κλείσιμο και το άνοιγμα είναι απλά, γρήγορα και εκτελούνται με ένα μόνο χέρι,

 

 Classica

Το Classica είναι η βασίλισσα των καροτσιών μωρού, η αναμφισβήτητη εικόνα τους. Το κομψό του σχέδιο, εμπνευσμένο από τις παραδοσιακές άμαξες της βρετανικής βασιλικής αυλής, το έκανε ανέκαθεν το σύμβολο της κομψότητας και του στυλ. Τα αυστηρά ποιοτικά στάνταρ με τα οποία σχεδιάζεται και η πλήρης χειροποίητη δημιουργία του, το καθιστούν ιδανικό για την ξεκούραση και την απόλαυση των ανέσεων του μωρού. Το Classica προορίζεται για εκείνους που επιθυμούν ένα μοναδικό καροτσάκι μωρού, για να θαυμάζουν και να αναπολούν!

Το πορτ μπεμπέ μπορεί να αντικατασταθεί με αναστρέψιμη θέση καροτσιού (στραμμένη προς τη μητέρα ή προς το δρόμο), ή με το κάθισμα αυτοκινήτου Huggy Multifix, μετατρέποντάς το σε Σύστημα μεταφοράς, τα οποία αγοράζονται και τα δυο ως προαιρετικά αξεσουάρ.

 

 

 Classica

 

 

Print Friendly, PDF & Email