Logo
Menu 

Ξεχωριστά Προσωποποιημένα Πασχαλινά Δώρα για Όλους

Αυτά το Πάσχα κάντε ένα Ξεχωριστό Δώρο που θα μείνει και θα  δημιουργήσει μοναδικές αναμνήσεις για πάντα, ένα Δώρο Προσωποποιημένο, με Όνομα, Ευχές, Ημερομηνία, που θα το έχετε φτιάξει εσείς έτσι όπως ακριβώς θέλετε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο www.familyandfriends.gr μπορείτε να βρείτε πολλά πρωτότυπα και προσωποποιημένα Δώρα που απευθύνονται σε όλους. Δώρα για τα βαφτιστήρια, το Νονό, τη Νονά, τον Παππού , τη Γιαγιά , τους Φίλους, και τα παιδιά που ξεχωρίζουν γιατί φτιάχνονται αποκλειστικά για αυτό τον οποίο επιλέγετε να το προσφέρετε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιλέξτε ένα από τα Μοναδικά Πασχαλινά Προσωποποιημένα Δώρα που θα βρείτε στο www.familyandfriends.gr όπως:

Λαμπάδα  σε κουτί με φωτογραφία του παιδιού, Κουτί με Πασχαλινό Αυγό,  Ποδιά Κουζίνας με πρωτότυπο μήνυμα για την Κυριακή του Πάσχα,  Κούπα με ευχές, Παζλ με φωτογραφία και όνομα, Βαζάκι με Σοκολατάκια Αυγουλάκια, Κηροπήγιo Ξύλινο Κουτί για Κρασί, Φορμάκια & σαλιάρες για Μωρά!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φτιάξτε μόνοι σας μοναδικά προσωποποιημένα Πασχαλινά Δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα,  όπως εσείς θέλετε online, στο www.familyandfriends.gr , δώρα που θα μείνουν για πάντα και θα δημιουργούν μοναδικές αναμνήσεις !

Print Friendly, PDF & Email