Logo
Menu 

Ταξιδέψετε με την PLAYMOBIL 1.2.3, για αναμνήσεις που κρατάνε μια ζωή

Όλοι αναγνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για τα παιδιά μας να ξεκινήσουν από πολύ μικρή ηλικία να αναπτύσσουν τη φαντασία και την παρατηρητικότητά τους και ο καλύτερος τρόπος για να το επιτύχουν αυτό, είναι μέσα από το παιχνίδι. Οι μελέτες αποδεικνύουν ότι το παιχνίδι αποτελεί το θεμέλιο της διαδικασίας της μάθησης για τα παιδιά, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να κατανοήσουν τον κόσμο γύρω τους.

Αυτό, το γνωρίζει καλά και η PLAYMOBIL, η οποία μαζί με τις κλασσικές – αγαπημένες όλων – μικροσκοπικές φιγούρες, διαθέτει και τη σειρά PLAYMOBIL 1.2.3. αποκλειστικά για τα παιδιά από 1,5 ετών και πάνω, που αποτελεί την «εισαγωγή» τους στο φανταστικό κόσμο των PLAYMOBIL.

Μια βόλτα στο PLAYMOBIL FunStore του εντυπωσιακού PLAYMOBIL FunPark στην Κηφισιά, αρκεί για να ανακαλύψετε την πλήρη ποικιλία κωδικών της νηπιακής σειράς. Τα παιχνίδια PLAYMOBIL 1.2.3, κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας πλαστικό, χωρίς χημικά πρόσθετα, ενώ  οι απλές φόρμες και τα ενδιαφέροντα θέματα ενθαρρύνουν τα παιδιά να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους και να εξοικειωθούν με τον κόσμο γύρω τους, χτίζοντας γερές βάσεις για το μέλλον.

Τα φωτεινά χρώματα προσεκτικά επιλεγμένα για μικρές ηλικίες, με στρογγυλεμένες άκρες για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια, κινούν την περιέργεια των παιδιών, τα οποία έχουν την ευκαιρία μέσα από το εκπαιδευτικό παιχνίδι να δημιουργήσουν τις δικές τους μοναδικές ιστορίες!

gia-mamades.gr-photo- nea eidhseis- playmobil 6765_kivotos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με την «Κιβωτό του Νώε», τα μικρά μαθαίνουν τα ζώα ενώ η διασκέδαση γίνεται ακόμα μεγαλύτερη όταν μπει στο νερό: η Κιβωτός επιπλέει και το ταξίδι ξεκινάει!

gia-mamades.gr-photo-nea eidhseis-playmobil 6783_treno

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

To υπέροχο PLAYMOBIL Τρένο αποτελεί το ιδανικό δώρο για να ταξιδέψει η φαντασία του παιδιού σας σε μαγικούς προορισμούς!

6792_Aquakoffer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ατελείωτο παιχνίδι περιμένει μικρούς και μεγάλους στο Aquarium της PLAYMOBIL 1.2.3.: Γεμίστε με νερό το πάνω επίπεδο του δέντρου, γυρίστε το ανατρεπόμενο λουλούδι και δείτε την λιμνούλα να γεμίζει. Τα ζωάκια επιπλέουν, ενώ όλα τα κομμάτια αποθηκεύονται μέσα στο βαλιτσάκι, για να το έχετε πάντα μαζί σας!

Print Friendly, PDF & Email