Logo
Menu 

Χριστουγεννιάτικες Δραστηριότητες για Παιδιά στους Φρουτοπλανήτες

Ο Παιδότοπος “Φρουτοπλανήτες” γιορτάζει τα 5 χρόνια  λειτουργίας του και διοργανώνει χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες για παιδιά 3-8 ετών. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα και περάστε ένα δημιουργικό απόγευμα παρέα με τα παιδιά 

gia-mamades.gr-photo- ekdhlwseis gia paidia - drasthriothtes ston paidotopo froutoplanhtes

 

 

 

 

 

 

Τετάρτη  10 Δεκεμβρίου, 18:30 : Κλείνουμε 5 χρόνια λειτουργίας και γιορτάζουμε μαζί με τον Καραγκιόζη ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗ. Ο Καραγκιόζης Αστροναύτης έρχεται στους Φρουτοπλανήτες να γιορτάσει μαζί μας στο μοναδικό ΦΡΟΥΤΟΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!  Στο τέλος της παράστασης θα μοιράσουμε πουγκάκια με γλυκά στους μικρους μας φίλους.

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου  19:00 : Eλάτε να φτιάξουμε μαζί Χριστουγεννιάτικες κατασκευές ( θεατρικό παιχνίδι μαζί με χριστουγεννιάτικες κατασκευές )

gia-mamades.gr-photo- ekdhlwseis gia paidia xristougenniatikes stous froutoplanhtes

 

 

 

 

 

 

 

 Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 12:00: Χριστουγεννιάτικη γιορτή σε συνεργασία με το “Ονειροδρόμιο.” Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής : Τα ξωτικά έρχονται στους Φρουτοπλανήτες , όλοι φοράμε τις ζαχαροπλαστικές ποδιές και τα παιδιά δοκιμάζουν το ταλέντο τους στις διάφορες συνταγές. Πρωτεργάτες, οι διάσημοι ζαχαροπλάστες του Αι Βασίλη –  “Ζαχαρούλης & Ζαχαρούλα” – καθοδηγούν τους μικρούς μας φίλους. Μπισκοτοσπιτάκια, και ψημένα μπισκότα περιμένουν τα παιδιά να τα στολίσουνε.

Παιδοτοπος Φρουτοπλανήτες, Υμηττού 110, Παγκράτι, 2107518200

 

 

Print Friendly, PDF & Email