Logo
Menu 

Το Athensheart Mall “Φοράει” τα Καλοκαιρινά του για τους Μικρούς του Φίλους…!

Το Athensheart Mall φροντίζει φέτος για τους μικρούς και μεγάλους να περάσουν ένα ευχάριστο και κυρίως δροσερό καλοκαίρι, στην Παιδική Γωνιά του εμπορικού κέντρου, με παιχνίδια στη “θάλασσα”, διαγωνισμούς , θεατρικά δρώμενα, θαλασσινή ζωγραφική, καλοκαιρινό face& hand painting. Την Κυριακή 20/7, που και τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά για τους μεγάλους φίλους του athensheart Mall, καθώς και όλα τα Σάββατα του Ιουλίου , τα παιδιά θα δώσουν ραντεβού 11: 00 – 14:00 στη παιδική γωνιά του Athensheart Mall για να «ταξιδέψουν στη θάλασσα».

Το Αthensheart Mall “Φοράει” τα Καλοκαιρινά του για τους Μικρούς του Φίλους…!

Δελφινάκια, κοχύλια και άλλα καλοκαιρινά σχέδια, θα ζωγραφίζονται στα πρόσωπα των παιδιών από τους face painters, καθώς επίσης, θα πραγματοποιούνται και παιχνίδια στη γαλάζια Θάλασσα… από κορδέλες. Θα υπάρχουν ακόμη διαγωνισμοί για το ποιος θα κάνει τη μεγαλύτερη μπουρμπουλήθρα ενώ θα μπορούν να συμμετέχουν στη θεατρική περιπέτεια ‘Η κυρά της θάλασσας’.

Επιπλέον, οι μικροί επισκέπτες του athensheart Mall θα αναδείξουν τη δημιουργικότητα τους φτιάχνοντας σουβέρ με καλοκαιρινά σχέδια από CD, χαρτονένια χταποδάκια, κορνίζες για τις καλοκαιρινές τους αναμνήσεις και πολλές άλλες καλοκαιρινές κατασκευές .
Για όλα αυτά, τον Ιούλιο το αγαπημένο στέκι των παιδιών θα είναι το athensheart Mall, ελάτε και εσείς με τα παιδιά σας να νιώσετε την χαρά του καλοκαιριού!

Athensheart Mall, Πειραιώς 180, Κόμβος Χαμοστέρνας
Άνετο parking 750 θέσεων (Οι 2 πρώτες ώρες στάθμευσης είναι δωρεάν, Μέγιστη ημερήσια χρέωση 2,50€)
Επικοινωνία: 210 3414105, www.athensheart.gr,
https://www.facebook.com/athens.heart
Ώρες λειτουργίας καταστημάτων
Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-21:00, Σάββατο: 10:00-20:00, Cafe – Εστιατόρια: Δευτέρα – Κυριακή: 08:30-01:00 π.μ

 

Print Friendly, PDF & Email