Logo
Menu 

Σεμινάρια Ρομποτικής από την ΙΚΕΑ

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του ομίλου FOURLIS, δίνοντας έμφαση στα παιδιά, τους σημαντικότερους ανθρώπους στον κόσμο, διοργανώνει στα Αθηναϊκά καταστήματα ΙΚΕΑ, δωρεάν, σεμινάρια ρομποτικής.

kidsfun-gr-photo-goneis-nea-ekdhlwseis-ikea-ekpaidevtiki-rompotiki

Ο Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Επιστήμης, Τεχνολογίας & Μαθηματικών STEM, θα παρευρεθεί στα καταστήματα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο και Κηφισός για να πραγματοποιήσει από δύο σεμινάρια, στο κάθε κατάστημα, με σκοπό να ενημερώσει τους μικρούς επισκέπτες, ηλικίας 10 έως 12 ετών, για νέες τεχνολογίες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις ρομποτικές τους ικανότητες.

Πιο συγκεκριμένα, όσοι δηλώσουν «παρόντες» σε αυτά, θα μπορέσουν, μεταξύ άλλων, να αποκτήσουν μια πρώτη επαφή με την εκπαιδευτική ρομποτική, να δώσουν «ζωή» και κίνηση σε ρομποτικές κατασκευές, να αναπτύξουν δεξιότητες προγραμματισμού, μηχανικής και επίλυσης προβλημάτων αλλά και να κερδίσουν μια βάση για tablet.

Τα μέλη του προγράμματος IKEA Family, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, συμπληρώνοντας στην ηλεκτρονική φόρμα που υπάρχει στο www.IKEA.gr/family, το κατάστημα, την ημερομηνία και την ώρα που επιθυμούν.

Όσοι δεν είναι μέλη, μπορούν να εγγραφούν τώρα, εντελώς δωρεάν, στο Πρόγραμμα ΙΚΕΑ Family, για να συμμετάσχουν στο σεμινάριο, αλλά και για να απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια, ειδικές εκπτώσεις και αποκλειστικές προσφορές.
Ημερομηνίες και ώρες σεμιναρίων:

Κατάστημα ΙΚΕΑ Κηφισός: Παρασκευή 21/10 – 1η Παρουσίαση: 17.30-18.30 & 2η Παρουσίαση: 19.00-20.00

– Κατάστημα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο: Παρασκευή 4/11 – 1η Παρουσίαση: 17.30-18.30 & 2η Παρουσίαση: 19.00-20.00

Print Friendly, PDF & Email