Logo
Menu 

Μια µέρα Διασκέδασης και Οδικής Ασφάλειας

Σάββατο 21/9 στο Smart Park.

Μια µέρα διασκέδασης και οδικής ασφάλειας για παιδιά και εφήβους από το safemania club της Αττικής Οδού
Ένα ολοήµερο φεστιβάλ οδικής ασφάλειας διοργανώνει το Σάββατο, 21 Σεπτεµβρίου από τις 12 έως τις 8 το βράδυ στο Smart Park το safemania club της Αττικής Οδού, το πιο δηµοφιλές νεανικό club οδικής ασφάλειας.

attikh-odos-mamades.gr
Σε ειδικά διαµορφωµένο χώρο στο Smart Park, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συµµετάσχουν σε µοναδικές δραστηριότητες, όπως Graffiti event, Bike show, προσοµοιωτές οδήγησης του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς (Ι.Ο.ΑΣ.), Moto show και παρουσίαση από τον ειδικό στην ασφαλή οδήγηση µοτοσικλέτας Θανάση Χούντρα, βιωµατικό πρόγραµµα «Κυκλοφορώ µε ασφάλεια» του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» (Ι.Ο.ΑΣ.), ενώ για τα µικρότερα παιδιά στιγµιότυπα από τη νέα θεατρική παράσταση «Ο Αττικούλης και ο Μαγικός Καθρέφτης» και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Το δηµοφιλές safemania club που απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους έχει σήµερα πάνω από 3.000 µέλη από όλη την Ελλάδα. Τα µέλη του safemania club συµµετέχουν σε συναρπαστικές διοργανώσεις και διαγωνισµούς και κερδίζουν ειδικά επιλεγµένα και χρήσιµα δώρα, ενώ ταυτόχρονα εκπαιδεύονται στην οδική ασφάλεια.
Τα παιδιά και οι έφηβοι αποτελούν πολύ σηµαντικό κοινό για την Αττική Οδό, η οποία επενδύει στην εκπαίδευση για τη δηµιουργία συνείδησης οδικής ασφάλειας από νωρίς. Στο πλαίσιο αυτό υποστηρίζει σε συνεργασία µε το ΙΟΑΣ την υλοποίηση του εκπαιδευτικού διαδραστικού προγράµµατος «Κυκλοφορώ µε ασφάλεια», το οποίο έχει εκπαιδεύσει µέχρι σήµερα πάνω από 23.500 παιδιά, ενώ έχει προχωρήσει τα τελευταία χρόνια στην παραγωγή εκπαιδευτικής θεατρικής παράστασης που ανεβαίνει µε µεγάλη επιτυχία σε συνέχειες και την έχουν µέχρι σήµερα παρακολουθήσει πάνω από 40.000 παιδιά. Παράλληλα, συµµετέχει µε εκπαιδευτικό υλικό και δρώµενα για την οδική ασφάλεια σε εκδηλώσεις και διοργανώσεις που απευθύνονται σε παιδιά και εφήβους.

Περισσότερες πληροφορίες για το event αλλά και την πρόσβαση στο Smart Park: • smartpark.com.grsafemaniaclub.grfacebook.com/SmartPark.com.grfacebook.com/Safemaniaclub.gr

Print Friendly, PDF & Email