Logo
Menu 

Θεατρικό παιχνίδι για παιδιά 6 Ετών στη Θεσσαλονίκη

Εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο  ΣΙΡΑΝΟ : Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΥΤΗ, που είναι βασισμένο στο έργο του Εντμόν Ροστάν Σιρανό ντε Μπερζεράκ, με την ηθοποιό Σοφία Βούλγαρη. Πρόκειται για εργαστήρι θεατρικού παιχνιδιού που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 ετών και πάνω. 

 Εκδήλωση για παιδιά , Σιρανό : Ο ποιητής με τη μεγάλη μύτι

Ελάτε να γνωρίσουμε από κοντά τον κλασικό αυτό ήρωα με αφορμή την ιστορία του Σιρανό όπως την εικονογράφησε μοναδικά η Ρεμπέκα Ντοτρεμέρ. Ας ταξιδέψουμε σ’ έναν κόσμο γεμάτο αγάπη και ευαισθησία!

Με εργαλεία το θεατρικό παιχνίδι και διαδραστικές δραστηριότητες θα ακολουθήσουμε τον ξεχωριστό αυτό ήρωα στις περιπέτειές του και θα ανακαλύψουμε την αξία της διαφορετικότητας και την ομορφιά της ψυχής που μπορεί να νικήσει κάθε εξωτερική ατέλεια…

 Σάββατο 23 Μαΐου 2015, στις 12.30 το μεσημέρι

 Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Είσοδος ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στις εκδηλώσεις, στα εργαστήρια και στα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΟΞΥΓΟΝΟΥ που απευθύνονται σε παιδιά, μπορείτε να στείλετε e-mail στο info@oxygono-metaixmio.gr. Στο e-mail θα πρέπει να σημειώνονται το ονοματεπώνυμο και η ηλικία του παιδιού, τα στοιχεία επικοινωνίας του κηδεμόνα (ονοματεπώνυμο, επαγγελματική ιδιότητα, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail), καθώς και ο τίτλος της εκδήλωσης την οποία επιθυμούν να παρακολουθήσουν.

 

Print Friendly, PDF & Email