Logo
Menu 

Εργαστήρι Οικολογίας για παιδιά 7-12 ετών

Ο Πολυχώρος Μεταίχμιο διοργανώνει το Εργαστήριο οικολογίας ¨Γίνε Πράκτορας του Πλανήτη» για γονείς και παιδιά 7-12 ετών βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο της Ελένης Ανδρεάδη με αφορμή την ώρα της Γης. 

Εργαστήρι Οικολογίας για παιδιά  7-12 ετών

 Είστε γονείς;

Ας το παραδεχτούμε: οι ενήλικες δεν συμπεριφερόμαστε πάντα με τον καλύτερο τρόπο στον πλανήτη. Ο διακόπτης της τηλεόρασης που είναι μακριά και πού να σηκωνόμαστε, η ανακύκλωση που θέλει άλλο κάδο και πού να τρέχουμε, η κομποστοποίηση που ακούγεται σαν πολύ μπερδεμένη διαδικασία (και είναι καν πραγματική λέξη;)… Ναι, δεν είμαστε δυστυχώς πάντα υπόδειγμα οικολογικής συμπεριφοράς! 
Ευτυχώς, όμως, υπάρχουν τώρα κάποιοι που θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους! Τα παιδιά! Ναι, καλά ακούσατε, τα παιδιά.
Ελάτε σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στο πώς οι μικρότεροι μπορούν να σώσουν τον πλανήτη με τη βοήθειά σας, ξεκινώντας από το σπίτι. Τα παιδιά θα εκπαιδευτούν ως Πράκτορες του Πλανήτη και θα εκπαιδεύσουν εσάς. Ένα βιβλίο, μερικά παιχνίδια και πολλές ιδέες σάς περιμένουν για να διασκεδάσετε, να γελάσετε, να παίξετε και να ανακαλύψετε πώς να κάνετε πιο «πράσινη» την καθημερινότητα στο σπίτι.

 Ημερομηνία και ώρα: Σάββατο 28 Μαρτίου 2015, 12:30 το μεσημέρι
Αντί εισιτηρίου απαιτείται κατά την προσέλευση των συμμετεχόντων η αγορά του βιβλίου Γίνε πράκτορας του πλανήτη (λιανική τιμή: 8,80 €, εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ).

Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται στην αίθουσα του Πολυχώρου Μεταίχμιο

1ος όροφος, Ιπποκράτους 118, στο κέντρο της Αθήνας

Απαραίτητη η Δήλωση Συμμετοχής

Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο των εργαστηρίων  στο τηλ.: 211 3003580 &  στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr 

 

Print Friendly, PDF & Email