Logo
Menu 

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, Γίνετε Φίλος & Υιοθετήστε ένα Ζώο!

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο… Γίνετε Φίλος & Υιοθετήστε ένα Ζώο!

Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο χρειάζεται φίλους που θα βοηθήσουν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο το Πάρκο και θα ενισχύσει το σημαντικό έργο που επιτελεί.

Η υιοθεσία είναι ιδανική για κάθε φιλόζωο αλλά και όποιον έχει κάποιο αγαπημένο ζώο που θα ήθελε να προστατεύσει. Είναι κατάλληλο για σχολεία, ώστε να ενημερώνονται για τα είδη του ζωικού βασιλείου ή ακόμα και για επιχειρήσεις που θέλουν με την χορηγία τους να προστατεύσουν κάποιο είδος. Μπορείτε να γίνει ακόμα και ως δώρο σε κάποιο από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από το πρόγραμμα υιοθεσίας FOZ χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την φροντίδα των ζώων, για να καλυφθεί το τεράστιο κόστος διατροφής αλλά και για τη βελτίωση των χώρων.

Γίνετε τώρα μέλος FOZ (Φίλος του Πάρκου),και σημαντικός υποστηρικτής του Πάρκου και κυρίως των ζώων του!

Πακέτα υιοθεσίας για ένα χρόνο:

80 € Μικρός Φίλος του Πάρκου

150 € Μεγάλος Φίλος του Πάρκου

250 € Χάλκινος Φίλος του Πάρκου

350 € Αργυρός Φίλος του Πάρκου

500 € Χρυσός Φίλος του Πάρκου

1000€ Πλατινένιος Φίλος του Πάρκου

80 € – Μικρός Φίλος του Πάρκου

Πουλιά του εδάφους, Παπαγάλοι, Τροπικά πουλιά, Πουλιά της Ευρώπης, Ελληνικές χελώνες

Παροχές: Μία ετήσια κάρτα μέλους, πιστοποιητικό υιοθεσίας για ένα χρόνο, πληροφορίες για το ζώο που έχετε υιοθετήσει, έγχρωμη φωτογραφία και μία κονκάρδα με το λογότυπο FOZ.

150 € – Μεγάλος Φίλος του Πάρκου

Αρπακτικά πουλιά, Ερπετά, Σουρικάτες, Ακανθόχοιροι, Κοάτι, Σκυλιά των λειμώνων, Ζώα της φάρμας, Πουλιά της νύχτας, Αλεπού φέννεκ, Καρακάλ

Παροχές: Μία ετήσια κάρτα μέλους και ένα δωρεάν εισιτήριο για ένα φίλο σας, πιστοποιητικό υιοθεσίας για ένα χρόνο, πληροφορίες για το ζώο που έχετε υιοθετήσει, έγχρωμη φωτογραφία, ένα μπλουζάκι και μία κονκάρδα με το λογότυπο FOZ.

250 € – Χάλκινος Φίλος του Πάρκου

Αλιγάτορες, Πιγκουΐνοι της Αφρικής, Πουλιά της Ασίας, Πουλιά της Αφρικής, Πουλιά της Αμερικής, Θηλαστικά της Ν. Αμερικής, Εμού και Ουάλαμπι, Λύγκες, Σερβάλ, Φλαμίνγκο, Καμήλες, Άγριο γαϊδούρι της Σομαλίας

Παροχές: Δύο ετήσιες κάρτες μέλους και δύο δωρεάν εισιτήρια για φίλους σας, πιστοποιητικό υιοθεσίας για ένα χρόνο, πληροφορίες για το ζώο που έχετε υιοθετήσει, έγχρωμη φωτογραφία, δύο μπλουζάκια και δύο κονκάρδες με το λογότυπο FOZ.

350 € – Αργυρός Φίλος του Πάρκου

Μακάκοι, Γίββωνες, Σκιουρόμορφα σαϊμίρι, Καπουτσίνοι, Κερκοπίθηκοι, Πυγμαίοι ιπποπόταμοι, Άγρια σκυλιά της Αφρικής, Λύκοι, Οσελότοι, Πούμα

Παροχές: Τρεις ετήσιες κάρτες μέλους και τρία δωρεάν εισιτήρια για φίλους σας, πιστοποιητικό υιοθεσίας για ένα χρόνο, πληροφορίες για το ζώο που έχετε υιοθετήσει, έγχρωμη φωτογραφία, τρία μπλουζάκια και τρεις κονκάρδες με το λογότυπο FOZ.

500 € – Χρυσός Φίλος του Πάρκου

Τίγρεις, Λευκά λιοντάρια, Τζάγκουαρ, Τσίτα, Καφέ αρκούδες, Αφρικανική σαβάνα, Δάσος των μαϊμούδων, Ρινόκεροι, Χιμπατζήδες

Παροχές: Τέσσερις ετήσιες κάρτες μέλους και τέσσερα δωρεάν εισιτήρια για φίλους σας, πιστοποιητικό υιοθεσίας για ένα χρόνο, πληροφορίες για το ζώο που έχετε υιοθετήσει, έγχρωμη φωτογραφία, τέσσερα μπλουζάκια και τέσσερις κονκάρδες με το λογότυπο FOZ και την αναγνώριση με αναφορά του ονόματός σας στο χώρο του ζώου.

1000€ – Πλατινένιος Φίλος του Πάρκου

Δελφίνια, Θαλάσσια λιοντάρια της Καλιφόρνιας

Παροχές: Τέσσερις ετήσιες κάρτες μέλους (Πάρκο & Δελφινάριο) και τέσσερα δωρεάν εισιτήρια για φίλους σας, αποκλειστική δυνατότητα να παρακολουθήσετε την εκπαίδευση των δελφινιών 2 φορές το χρόνο, πιστοποιητικό υιοθεσίας για ένα χρόνο, πληροφορίες για το ζώο που έχετε υιοθετήσει, έγχρωμη φωτογραφία, τέσσερα μπλουζάκια και τέσσερις κονκάρδες με το λογότυπο FOZ, καθώς και την αναγνώριση με αναφορά του ονόματός σας στον πίνακα μελών FOZ.

Πληροφορίες: Αττικό Ζωολογικό πάρκο , τηλ. 210 6634724, Θέση Γιαλού, Σπάτα

Print Friendly, PDF & Email