Logo
Menu 

Μινι Εν Ελλάδι, το Ιδανικό Σνακ για το Σχολείο

Τώρα τα παιδιά έχουν ένα ακόμα λόγο να απολαμβάνουν τα διαλείμματά τους!Τα Μινι Εν Ελλάδι από την Creta Farms.

gia-mamades.gr-paidia 4-12etwn- diatrofh -idaniko snak gia to sxoleio- mini en elladi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι περισσότερες μανούλες από εμάς, σίγουρα περνάμε έναν καθημερινό «Γολγοθά», με το φαγητό των παιδιών μας. Το ένα δεν τους αρέσει γευστικά, το άλλο εμφανισιακά… και στο σχολείο τρώνε ανεξέλεγκτα ό,τι βρουν στο κυλικείο, με αποτέλεσμα να φορτώνουν τον οργανισμό τους με λιπαρά και πολλές θερμίδες!

Παρ’ όλα αυτά, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε, γιατί υπάρχουν τροφές που τους κάνουν «κλικ» σαν σνακ, αλλά είναι θρεπτικές και ιδανικές για την ανάπτυξή τους, με υψηλής ποιότητας συστατικά και αγνά υλικά.

Με χαρά και περηφάνια… σας παρουσιάζω λοιπόν, τα ολοκαίνουργια, απολαυστικά, και θρεπτικότατα Mini Εν Ελλάδι, από την Creta Farms.
Τόσο μικρά που είναι ιδανικά για να καταναλώνονται στο διάλειμμα και να χωράνε ακόμα και στις εξωτερικές θήκες της σχολικής τσάντας. Τόσο πρακτικά χάρη στην καινοτόμα συσκευασία τους ώστε να διατηρούνται φρέσκα, ζουμερά και να μην έρχονται σε επαφή με τα χέρια. Τόσο χορταστικά ώστε να καλύπτουν την ανάγκη της «πείνας» τους μέχρι το μεσημεριανό γεύμα στο σπίτι! Θα τα βρείτε σε 3 αγαπημένες γεύσεις (γαλοπούλα, ζαμπόν, πάριζα), με τη συνταγή Εν Ελλάδι, από εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

Τώρα τα παιδιά μας, βάζουν ένα υγιεινό σνακ στην καθημερινότητά τους, με τον πιο γευστικό και απολαυστικό τρόπο… ενώ εμείς έχουμε πλέον το κεφάλι μας ήσυχο! Τι λέτε λοιπόν; Σνακ που θα μείνει ή τα νέα Mini;

Print Friendly, PDF & Email