Logo
Menu 

Εργαστήρι Ζωγραφικής για Παιδιά 8 Ετών στη Θεσσαλονίκη

Εργαστήρι  Ζωγραφικής για παιδιά από 8 ετών στη Θεσσαλονίκη με αφορμή το βιβλίο  ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΟΥ! της Μαρί Σελιέ, με τη μουσειολόγο-μουσειοπαιδαγωγό Δέσποινα Τσιπτσέ από το FonsPeritiae.

Εργαστήρι Ζωγραφικής για Παιδιά 8 Ετών στη Θεσσαλονίκη 

 Πόσο καλά κρατάει τα μυστικά της η ζωγραφική… Μα πώς τα κατάφερε ο Ντα Βίντσι να μας ακολουθεί το βλέμμα της Μόνα Λίζας του όπου και αν σταθούμε; Τι κρύβεται πίσω από ένα μαύρο τετράγωνο; Τι λέτε… είστε έτοιμοι να τα ξεκλειδώσουμε όλα ένα προς ένα; Φοράμε καμπαρντίνες, παίρνουμε ανά χείρας τους μεγεθυντικούς φακούς και ξεκινάμε!

Οι θέσεις είναι περιορισμένες (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 25 παιδιά). Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής (έναρξη δηλώσεων: 27 Απριλίου). Είσοδος ελεύθερη.

 Σάββατο 9 Μαΐου 2015 στις 12:30 το μεσημέρι

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στις εκδηλώσεις, στα εργαστήρια και στα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΟΞΥΓΟΝΟΥ που απευθύνονται σε παιδιά, μπορείτε να στείλετε e-mail στο info@oxygono-metaixmio.gr. Στο e-mail θα πρέπει να σημειώνονται το ονοματεπώνυμο και η ηλικία του παιδιού, τα στοιχεία επικοινωνίας του κηδεμόνα (ονοματεπώνυμο, επαγγελματική ιδιότητα, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail), καθώς και ο τίτλος της εκδήλωσης την οποία επιθυμούν να παρακολουθήσουν.

 

 Πολυχώρος  Οξυγόνο

Ολύμπου 81, 54631, Θεσ/νίκη

 τηλ :2310260085

Print Friendly, PDF & Email